Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zwarte deuren met glas? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zwarte deuren met glas. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zwarte deuren met glas

Offerte aanvraag zwarte deuren met glas

Voor onze nieuwbouw woning ontvangen wij graag een offerte voor de levering en plaatsing van de 2 zwarte stalen taatsdeuren, met vier glaspanelen. De totale breedte is 160 cm, de hoogte ongeveer 250 cm. De vloer bestaat uit keramische vloerdelen. Er is vloerverwarming aanwezig.

Industriële scheidingswand met taatsdeuren plaatsen

Dit betreft een industriële scheidingswand met dubbele taatsdeur en zijlichten. De deuren en zijlichten graag zonder vlakverdeling. De maten van de ruimte, tussen zitkamer en eetkamer, zijn: 270 cm breed en 201 cm hoog. Zwarte aluminium profielen, zo dun als mogelijk is en 2 eenvoudige deurgrepen. Graag ontvang ik een prijs inclusief meten, transport en plaatsen. Aluminium met slank profiel, met glas.

Serredeuren vervangen door taatsdeuren

Oude serre deuren (2.47 hoog en 4.53 meter breed) vervangen voor zwarte stalen vouwdeuren. Graag een offerte. Plaatsing begin februari.

Industriële binnendeuren plaatsen

Wij hebben in onze woning een kozijn met daarin twee vlakke dichte deuren. Boven dit kozijn bevindt zich tot aan het plafond een afdichting met houten plaatmateriaal. Wij willen dit geheel laten verwijderen en op deze plek twee industriële deuren laten maken van in totaal 260 x 190 cm. We willen zwarte stalen of aluminium deuren met een roedeverdeling en helder glas. We hebben een impressie bijgevoegd. We hebben geen haast met de klus. We ontvangen graag uw offerte voor de levering en montage. We stellen een bezoek op prijs.

Zwart stalen frames met scharnierdeuren en schuifdeuren monteren

Ik wil dat het volgende wordt geplaatst in mijn woning: - Zwarte stalen frame deuren 2,85 meter hoog x 1,60 meter breed (scharnierdeuren, 2 openslaande deuren); - Zwarte stalen frame schuifdeuren 2,85 meter hoog x 3,00 meter breed (dubbele schuifdeur).

Gepotdekselde schuur bouwen

We willen graag een zwarte gepotdekselde houten blokhut (schuur) laten bouwen van circa 3.00 x 3.00 meter. Aan een zijde willen we graag 2 deuren laten plaatsen en aan de rechterzijde van de deurzijde willen we graag een hoog raampje laten plaatsen. Met een plat dak erop. Waar de schuur komt te staan willen we ook een terras aan laten leggen, een betonnen plaat/fundering storten moet dus ook.

Wastafel onderkast maken

Een wastafelkast om en onder de bestaande wastafel plaatsen. De afmetingen zijn 87 cm breed 48 cm diep en 82.5 cm hoog. In de voorzijde 2 deuren en binnenin 1 legplank. In het bovenblad moet een gat komen voor de wastafel, dit gat zal 48 cm breed en 43 cm diep (vanaf de achterzijde) moeten zijn, in het midden van de achterwand is een gat van 48 cm breed en 22 cm vanaf de bovenzijde nodig (voor de leidingen en sifon). Watervaste MDF gebruiken. Bij voorkeur een antraciete of zwarte kast met witte deuren.

Taatsdeuren in de woning monteren

Graag een prijsidee van 1 deur van de hal naar woonkamer van ca. 150 x 260 centimeter groot en een tweede deur van circa 100 x 260 centimeter groot en een derde deur van eenzelfde afmeting voor de slaapkamer naar de badkamer, met een stuk privacy glas. De zwarte metalen deuren, niet te dik profiel , misschien in drie delen? Ik laat mij graag door u hierover informeren. De deuren moeten tzt opgemeten en geplaatst worden. De woning wordt voorzien van vloerverwarming, zijn hier nog problemen mee te verwachten, bijvoorbaat

Taatsdeuren laten plaatsen

Ik wil graag 2 offertes voor het leveren en plaatsen van 2 taatsdeuren. 1) In een sparing van 300 centimeter breed en circa 260 centimeter hoog. Met 2 vaste delen links en rechts, van elk 50 centimeter en 2 deuren van 100 centimeter breed met 3 vlakverdelingen. 2) 2 deuren van 150 centimeter breed met 3 vlakverdelingen. De vlakverdeling gemaakt van zwart staal, met een ouderwetse uitstraling. Met zwarte stopverf.

Metalen taatsdeuren monteren

Twee zwarte metalen taatsdeuren 1 vanuit de woonkamer naar gang en 1 vanuit keuken naar andere gang met de volgende afmetingen. Met een kozijn eromheen en met een vakverdeling. De deuren zijn beide 260 cm hoog en 100 cm breed.