Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zolder indelen met nieuwe tussenwanden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zolder indelen met nieuwe tussenwanden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zolder indelen met nieuwe tussenwanden

Zolder indelen met nieuwe tussenwanden

Op de zolder van onze nieuwbouwwoning wensen wij nieuwe tussenwanden. Het betreft een zolder met puntdak. In de dwarsrichting gaat het om een wand van 9,3 meter oplopend van 0 naar 4 meter in het punt van het dak, en weer aflopend naar 0 meter. Om de kamers te maken behoeven we nog twee wanden: 3,6 meter met stabiele hoogte van 4 meter en 1,8 meter met stabiele hoogte van 2,6 meter. In de wanden moeten de kozijnen en uitsparingen komen voor drie deuren.

Zolder indelen met goede isolatie

Wij willen de zolder indelen in 2 slaapkamers en 1 washok zoals getekend in bijlage. Lichtpunten zitten er al, behalve in het washok. Stopcontacten zitten ook. We willen alleen 1 lichtpunt in de washok en de kamers indelen met 3 deuren in totaal. Graag wil ik weten hoeveel het ongeveer zal kosten. Het huis is volgend jaar pas klaar (nieuwbouw).

Vlieringvloer maken en vliering indelen

Ik zou graag willen weten wat het mij gaat kosten als ik een vlieringvloer wil aanbrengen in mijn nieuwbouwwoning die in 2018 wordt opgeleverd. De zolder is 8 bij 4 meter groot. De wensen voor de vloeringvloer en het maken van 2 kamers op de zolder zijn als volgt: Vlieringvloer, 8 bij 4 meter: - vuren houten balklaag voorzien van 18 mm underlayment. Gipsplaten vlieringvloer: - gipsplaten plafond inclusief plafondplaten voorzien van spuitwerk; - gipsplaten met ronde kanten. Vlizotrap in vlieringvloer: - leveren en monteren van 3 deling vuren vlizotrap 70 x 120 cm inclusief aftimmering boven en onderzijde. Zolder indeling 2 kamers: - 2 zolderkamers van 4 bij 2 meter; - in elke zolderkamer 2 dubbele wandcontactdoos met lichtpunt; - in elke kamer een radiator; - de cv en mv in een kast plaatsen, bereikbaar vanaf de zolderoverloop; - de cv en mv kast voorzien van een lichtpunt.

Dakkapellen plaatsen en zolder verbouwen

Wij zijn ons aan het oriënteren om 2 grote dakkapellen te laten plaatsen. Vervolgens willen wij de zolder laten indelen met 2 kamers, de wasmachine aansluiting laten verplaatsen en airconditioning laten aanleggen. Er is nog geen vergunning aangevraagd maar meerdere huizen in de straat hebben dakkapellen laten plaatsen dus dit zal naar verwachting geen problemen opleveren.

Extra kamer creëren

Ik wil een kamer extra in mijn huis creëren. Daarvoor wil de overloop op de zolder ander indelen. Er zal een kast geplaatst moeten worden waardoor het trappengat ongeveer 1 meter groot wordt. De overige ruimte die dan overblijft zal ongeveer 2 bij 2 gaan worden en hier wil ik eventueel een dakkapel laten plaatsen. De afwerking van deze ruimte zal ik zelf verzorgen.

Nieuwbouw zolder indelen en aftimmeren

Bij een nieuwbouwwoning de zolder aftimmeren. Totale ruimte is 10 meter lang en 6 meter breed (waarvan 4,03 meter meer dan 1,50 hoog. Met een hoge nok. Het betreft het creëren van 2 slaapkamers en een bergvliering met vlizotrap over de gehele lengte.

Wand indelen met kasten

Op zolder, aan de wand met schuine zijde, een kast laten maken. Rekening houdende met een luchtverversingssysteem die bereikbaar moet blijven in de kastruimte voor wat planken en een rek om kleding te hangen. Graag iemand laten komen om offerte te laten maken.

Aftimmeren dakkapel en indelen zolder

Wij willen graag de zolder van ons nieuwbouwhuis indelen. 3 kamers indelen met deuren. Oppervlakte kamers: 8,4 m2, 6,1 m2 en 5,5m2. Plus aftimmeren dakkapel.