Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zachtboard plafonds vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zachtboard plafonds vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zachtboard plafonds vervangen

Zachtboard plafonds vervangen

We willen graag in de woonkamer (32 m2) en 2 slaapkamers (16 m2 en 16 m2) de zachtboard plafonds laten vervangen door gipsplaten. We zouden dit graag laten doen in de eerste week van juni. Ik ontvang graag een prijsindicatie en de benodigde tijd voor vervanging van de plafonds.

Zachtboard plafonds vervangen

In jaren '30 huis zijn de plafonds op twee verdiepingen nog van zachtboard platen. Ik wil deze alle vervangen door gipsplaten en stucwerk. Het gaat in totaal om 72 m2, verdeeld over zes ruimtes (5 slaapkamers, een overloop). Graag een prijsindicatie.

Zachtboard plafonds vervangen en stucen

Wij hebben een huis gekocht in Apeldoorn die aan het eind van de maand wordt opgeleverd. Het huis dat wij hebben gekocht is gebouwd in de jaren vijftig en heeft op de eerste etage nog zachtboard plafonds. Deze zouden wij (onder andere in verband met brandveiligheid) willen vervangen door een gipsplaten plafond. Het gaat om een oppervlakte van circa 45 m2, verdeeld over 3 slaapkamers, een badkamer en een hal. Daarna de plafonds glad stuken.

Plafond met verlichting laten plaatsen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1935 waar nog zachtboard plafonds in zaten. Ik heb die inmiddels verwijderd en zoek nu een timmerman die er een plafond van ongeveer 35 m² met ingebouwde spotjes kan plaatsen. Ik ontvang graag uw offerte. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Zachtboard plafonds vervangen

Ik ga binnenkort een woning huren uit bouwjaar 1965. Ik heb toestemming om daar een aantal renovatieklussen te laten verzorgen. Ik wil enkele zachtboard plafonds laten vervangen door (brandwerende) gipsplaten. Ik wil die ook eventueel laten afwerken met stucwerk en latex. Het gaat om de slaapkamers op de 1e verdieping en een slaapkamer, wasruimte en overloop op de 2e verdieping. Ik krijg graag een offerte en wil ook antwoord op de volgende vragen: - Wanneer kunt u starten met de werkzaamheden? - Komt u op huisbezoek alvorens u start met de opdracht? - Regelt u de afvoer van de afval na of tijdens de werkzaamheden? (zachtboard platen, houtmaterialen, etc.) - Hoeveel tijd heeft u nodig voor de werkzaamheden? - Wat zijn de extra kosten als u de gipsplaten na de afwerking ook stuukt en latext? - Kan ik tijdens of voor aanvang van de klus meehelpen door eventueel een groot deel van de platen te verwijderen? (Verschil in offerteprijs?) - Kunt u ook in de offerte opnemen wat het kost om op twee plaatsen een sleuf in de muur te fresen (1,5 meter) voor een kabel van de thermostaat? Alvast bedankt voor het uitbrengen van uw offerte.

Zachtboard plafonds vervangen

Betreft vervanging van de zachtboard plafonds in de slaapkamers. Afmetingen circa. 10,5 m2, 12 m2 en 7,5 m2.

Zachtboard plafonds in twee slaapkamers vervangen

In twee van de slaapkamers in mijn nieuwe woning zit een zachtboard plafond. Ik wil die plafonds laten vervangen door gipsplaten of een ander budgetvriendelijk materiaal. Het gaat om een slaapkamer van 2 x 3 en een van 3 x 3 meter. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Zachtboard plafonds vervangen

Wij zijn onlangs verhuisd naar een woning waar in 3 slaapkamers nog zachtboard plafonds zitten, die wij willen laten vervangen door gipsplaten. De kamers zijn nog leeg en we willen de klus graag op korte termijn laten verzorgen. Het gaat om de afmeting 13.7, 15.35 en 22.83 m². De plafonds zijn gedeeltelijk schuin. We laten het werk hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Zachtboard plafonds vervangen en glad afwerken

Zachtboard plafonds verwijderen van in totaal 4 kamers, 3 slaapkamers en 1 hal. Oppervlakten van de ruimten bedragen circa 4 x 3,5 meter, 2,1 x 3 meter, 3 x 3,5 meter en 2 x 3,5 meter. De plafonds mogen naadvrij en schilderklaar afgepleisterd opgeleverd worden. De start van de uitvoering ligt op 8 of 9 november. I.v.m. mijn huidige verblijf in het buitenland, graag reageren via mail.

Zachtboard plafonds vervangen door gips

Ik wil graag ongeveer 42 m2 plafond vervangen. Het zijn 3 slaapkamers en een overloop, ik kan zelf het zachtboard wel verwijderen en ik kan ook wel helpen met plaatsen mocht dat nodig zijn. Ik wil hier graag gipsplaten voor terug hebben. Wij hebben het huis net gekocht en kunnen er pas 22 augustus in, dus even komen kijken is lastig.