Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Witte houten taatsdeuren steellook? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: witte houten taatsdeuren steellook. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: witte houten taatsdeuren steellook

Klompenhok bouwen bij een chalet

We willen graag een klompenhok aan ons chalet 4meter lang 2,70meter breed en 3. 00 meterhoog geïsoleerd aftimmeren binnen doen we zelf wel met opening voor deur en raamkozijn dat doen we zelf met witte schroten aan buitenkant eventueel ook Electra aanleggen voor stopcontacten en verlichting

Trap opknappen

Onze houten trap is toe aan een opknapbeurt. Het gaat om 12 treden, dichte trap. Wij willen graag een eiken toplaag (geen kleine lamellen), witte stootborden, rubberen strip en ook de onderkant van de trap voorzien van eiken. Er zit 2 maal een draai in trap.

Inbouwkast maken in de berging

Ik wil graag een inbouwkast in de berging. De kast zal ongeveer 3 meter breed zijn en 3 meter hoog (van de vloer tot aan het plafond). Graag 2 of 3 witte houten schuifdeuren op een rails. In de kast graag een aantal planken, voor opbergruimte. Het materiaal zou ik graag door de timmermannen willen regelen. Graag hoor ik van u als u eind juli/begin augustus beschikbaar bent voor deze klus.

Witte houten taatsdeuren steellook

Voor tussen de keuken en de tussen hal en de tussen hal en woonkamer zou ik graag witte houten taatsdeuren willen. De afmetingen zijn 2010mmX2800mm. Ik zou graag een prijs indicatie willen van hoeveel het ongeveer zou kosten bij jullie. Ik heb foto's toegevoegd van een voorbeeld en van de afmeting van waar het moet komen.

Witte hoge plinten plaatsen

In onze nieuwe woning ligt al een mooie houten vloer. Echter, willen we hier graag mooie hoge witte plinten laten plaatsen. We zoeken iemand die dit voor ons wil doen. Voorkeur uitvoerdatum 22 februari. Ong. 40 m2. Wij kopen de plinten zelf het gaat alleen om de klus op deze dag. Zie foto voorbeeld.

Maatwerk houten louvredeurtjes maken

Graag zou ik 2 witte houten louvredeurtjes van 220 x 43,5 (h x b) laten maken. De louvredeurtjes zullen dienen als 2 openslaande deurtjes van de slaapkamer naar de badkamer en geplaatst worden in het huidige deurkozijn. Materiaal laten wij graag leveren door de timmerman.

Trapleuning plaatsen met spijlen

Zie bijgevoegd de 3 foto's: - de paarse trap is onze trap zonder leuning - de witte trap is de trap van de buren met leuning De opdracht is om op onze trap de trapleuning te monteren, verven hoeft niet, dat willen we zelf doen. De houten onderdelen (zie 2e foto) zijn aanwezig: - armleuning inclusief de gaten voor de spijlen. De gaten zitten ook al in de trap. - 14 spijlen zijn aanwezig - voorbalk is aanwezig Bevestigingsmateriaal is niet aanwezig en moet door de vakman worden meegenomen.

Vervanging houten kozijn door een kunststof kozijn

Omdat ik binnenkort zonnepanelen laat leggen op onze dakopbouw, wil ik een houten kozijn daarin laten vervangen door een onderhoudsvrij kunststof kozijn. In het witte kozijn zitten 3 groene kantelramen. De totale maat is 500 cm breed en 110 cm hoog. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Hoogslaper laten timmeren

Ik wil voor mijn dochter een hoogslaper bevestigen tussen de twee muren in haar kamer, de afstand tussen de twee muren is 2.38 meter. Het gaat over een houten bedbodem waarop een matras gelegd kan worden, van ongeveer 90 cm breed. Deze bedbodem rust op twee rustiek oud houten balken. Tevens een trap hierbij maken voor in bed te komen. Bedbodem te maken van witte houten steigerplanken of iets dergelijks.

Boeiboord met Plastisol bekleden

Ik wil graag alle witte houten boeiborden aan onze semi-bungalow laten bekleden met plastisol boeiborden in hagelwit. Het huis op het adres in Elsloo is op GoogleMaps te zien. De boeiborden bevinden zich aan de voorkant rondom de garage en boven de hoofdingang, aan de achterkant rondom de aanbouw en rondom het dak op de eerste verdieping.

Partners

Partners van Casius