Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Windveren vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: windveren vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: windveren vervangen

Boeidelen en windveren van hoekwoning vervangen

De boeidelen/windveren moeten vervangen worden door Trespa of Keralit gevelbekleding. De huidige houten boeidelen zijn aan vervanging toe. Aantal meters weet ik niet precies, omdat ik de ladder niet op durf.

Houten boeidelen en windveren vervangen door Keralit

Ik zoek iemand die mijn dakranden (7 x 7,5 meter) en mijn dakgootboeidelen (11, 9 en 5 meter) kan vervangen door Keralit. Het betreft een vrijstaande woning welke goed bereikbaar is.

Windveren vervangen

Het gaat om het vervangen van de windveren van een oud dijkhuisje. De windveren zijn 2 keer 6 meter lang. Op de eerste verdieping is gelijk de zolder. Er zit wel een smal steegje van 1 meter breed waartussen gemanoeuvreerd moet worden.

Windveren vervangen

Er moeten 2 windveren worden vervangen op schuin dak, het liefst van kunststof materiaal. De veren moeten ongeveer 6 meter lang zijn en 25 cm breed. De oude windveren moeten worden verwijderd.

Boeidelen en windveren vervangen door Keralit

Wij willen graag de boeidelen en windveren van Keralit aan ons huis.

Boeidelen en windveren vervangen door Keralit

Delen zijn aan vervanging toe .

Houten boeidelen door Trespa of Keralit vervangen

Ik wil de oude houten boeidelen en windveren vervangen door kunststof. Het liefst in stijl jaren '30 huis (klossen). Het gaat om ongeveer 28 strekkende meters (grove schatting). De zijkanten woning niet bereikbaar met ladder. Gaat om dijkwoning waarbij zijpad schuin afloopt.

Onderhoudsvrije windveren aanbrengen

Ik zou graag de bestaande windveren willen laten vervangen voor onderhoudsvrije windveren. De windveren lopen van de onderkant van de zolderverdieping naar de nok en een klein stukje naar onder. De nok van de zolder is op circa 1.80 meter. De windveren zullen dan niet meer dan 2.5 of meter zijn.

Windveren vervangen

Betreft het vervangen van de bestaande windveren en profielen door nieuw houtwerk met identieke profielen. Tevens aanbrengen van nieuwe zinkbedekking. Alleen aan de voorzijde van de woning, ongeveer 7 meter hoog. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Houten delen door Keralit of anders vervangen

Wij bewonen een vrijstaande woning met een zadeldak met dakpannen. Ik wil de huidige multiplex boeidelen en de onderzijde van de dakrand graag laten vervangen door Keralit of ander onderhoudsvrij materiaal, zodat ik schilderwerk kan vermijden. De totale lengte van de windveren is ongeveer 30 meter en van de dakranden ook 30 meter. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.