Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wielen van kunststof schuifpui vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wielen van kunststof schuifpui vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wielen van kunststof schuifpui vervangen

Wielen van kunststof schuifpui vervangen

Schuifpui loopt zwaar en lijkt alsof er een helicopter op gaat stijgen.. danst op zn rails. De schuifpui is ongeveer 30 jaar geleden geplaatst en ik kan geen merk ontdekken. Graag willen wij de wielen laten vervangen Wat is hiervan het complete kostenplaatje?

Wielen van schuifpui vervangen

Het betreft een aluminium schuifpui met 2 paar kunststof wielen uit de jaren 1989, waarvan 1 wieltje momenteel is afgebroken.

Versleten wielen van de schuifpui vervangen

Mijn schuifpui loopt aan, doordat een wiel niet meer goed is. Graag wil ik beide wielen laten vervangen. De pui is ongeveer 4 meter breed bij 2 meter hoog en is van kunststof. Is geen kiep schuifpui.

Reparatie van een kunststof schuifpui

Ik heb een kunststof schuifpui en de wielen moeten worden vervangen. De schuifpui is ongeveer Mijn vraag is hoeveel dat ongeveer gaat kosten.

Schuif/kieppui renoveren

Mijn ruim 20 jaar oude kunststof schuifkieppui vertoont slijtage. De wielen aan de onderzijde zijn gebarsten dat zal ook met de rail zo zijn. Voorts is het schroefdraad, linksonder voor het stellen, dol. Er zit GU-beslag op de deur en de maten zijn: breed 127,5 cm en 228 hoog. Met isolatieglas, dus loei zwaar.

Loopwielen vervangen van een kunststof schuifpui

De loopwielen vervangen van een kunststof schuifpui. Afmeting schuifdeur is 2 meter breed en ongeveer 2 meter hoog. Het merk van de schuifpui weet ik niet. Dubbele wielen zitten erin. Graag spoedig contact. Na 16 uur s.v.p.

Stroeflopende schuifpui repareren

Onze kunststof schuifpui van ongeveer 2.20 meter breed loopt stroef. Komt uit 2002 en maakt geluid als of er een lager is gebroken. Waarschijnlijk moeten de wielen vervangen worden. Er zijn foto's beschikbaar.

Slot van schuifpui vervangen

Na diefstal van sleutelbos is de sleutel van de schuifpui weg. Dit is geen standaard slot, een soort pen slot. Dit slot mag na goedkeuring van de verzekering vervangen worden, aangezien het slot waarschijnlijk circa 30 jaar oud is, willen we indien mogelijk een beter en nieuw slot geplaatst hebben. Tevens zijn de loop wielen aan vervanging of reparatie toe, het zijn enkele kleine kunststof wielen.

Het moet een pedicuremeubel worden op ...

Het moet een pedicuremeubel worden op wielen (ik kan een foto sturen). 105 cm breed 80 cm hoog en 50 cm diep, met in totaal 9 verschillende lades, waarvan 1 met een plexiglas front en ingebouwde UV verlichting, en 1 open lade om mijn pedicuremotor op te zetten. Het bovenblad moet van sterk kunststof zijn met naadloos opstaande randen, bestand tegen ontsmettingsmiddelen en krassen van instrumenten, en de fronten van de overige laden het liefst van aluminium. De lade geleiders van de beste kwaliteit. Het moet een professioneel ogende kast zijn.