Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wenteltrappen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wenteltrappen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wenteltrappen plaatsen

Twee wenteltrappen plaatsen

Ik wil graag 2 wenteltrappen plaatsen, doorlopend van begane grond tot aan zolder, op nieuwe plek dus incl maken van nieuw gat in de (houten tussen-) vloer. Trap ontwerp van hout en of metaal. We ontvangen graag verschillende voorbeelden en prijzen.

Wenteltrappen vervangen door vaste houten trappen

Ik wil graag 2 wenteltrappen in ons huis renoveren of als het goedkoper is nieuwe trappen plaatsen. Ik wil dan houten trappen die dan nu tot/langs de muur lopen. Dat is nu niet het geval. Dit i.v.m. de herrie die de trappen maken. Het gaat om trappen met 2 kwart draaien en 13 treden per trap. Graag dichte trappen. Ik ben benieuwd wat dit gaat kosten.