Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wenteltrap door vaste trap vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wenteltrap door vaste trap vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wenteltrap door vaste trap vervangen

Wenteltrap door vaste trap vervangen

Wenteltrap door makkelijke vuren houten vaste trap vervangen. Trapgat boven 100 x 196 cm; hoogte trap 310 cm.

Vaste, dichte trap plaatsen en trapkast realiseren

Wij hebben nu een metalen wenteltrap, we willen graag een vaste, dichte trap naar boven met een trapkast aan de onderkant. Het gaat om een half slag trap.

Wenteltrap vervangen door een vaste trap

Ik wil mijn bestaande stalen wenteltrap laten vervangen door een dichte rechte trap met aan het einde een draai naar rechts. De wenteltrap komt nu uit in de woonkamer, de rechte trap komt straks uit in de hal. Om dit te realiseren moet er een muurtje verwijderd worden en moet de deur van de hal naar de woonkamer ook verplaatst worden. Dit muurtje is ongeveer 1 meter breed. Daarnaast wil de ruimte onder de kast laten dichtmaken zodat het een diepe kast wordt.

Trapgat aanpassen en wenteltrap plaatsen

Een vaste houten trap vervangen voor een (stalen) wenteltrap. Een deel van het trapgat zal verschoven moeten worden vanwege een andere plaats van de trap en indeling. De verdiepingsvloer is van beton.

Vaste trap door een wenteltrap vervangen

Ik wil graag een wenteltrap in plaats van de vaste trap. Ik zou graag wat mogelijkheden willen weten voor de verschillende materialen.

Vaste trap naar zolder monteren

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder laten plaatsen. Op dit moment zit er een vlizotrap in. Er is voldoende ruimte om een vaste wenteltrap te plaatsen. Tenminste dat is ons ooit verteld.

Wenteltrap vervangen door een vaste trap

Ik wil graag een nieuwe trap op de begane grond. Er staat nu een wenteltrap die eruit gaat en er moet een dichte, vaste trap komen. Een trap met twee keer een kwart draai erin. Een simpele trap. Wat zou dat kosten? En wat kost het om de wenteltrap van metaal te verwijderen en af te voeren?

Ladder vervangen door een trap naar zolder

We hebben nu een ladder naar zolder. Buiten het feit dat we de trap op een andere plek willen zodat de badkamer uitgebreid kan worden, willen we een vaste trap en wel een wenteltrap zodat hij zo min mogelijk ruimte inneemt. Mijn telefoonnummer staat hier niet in omdat ik per mail benaderd wens te worden.

Vaste trap plaatsen

Ik wil graag de huidige wenteltrap laten vervangen door een vaste dichte trap met 2 kwartslagen, van de 1e verdieping naar zolder.

Vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap

Wij willen de vlizotrap laten vervangen door een vaste trap naar de zolder. De ruimte is beperkt en het zal waarschijnlijk en wenteltrap moeten worden met smalle treden. De zolder heeft een houten vloer. Wij maken graag een afspraak om de situatie te laten beoordelen en inmeten en ontvangen daarna een offerte.

Partners

Partners van Casius