Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wandplaten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wandplaten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wandplaten plaatsen

Wandplaten plaatsen

In de gehele woonruimte willen we wandplaten tegen de muren laten bevestigen. We hebben Agnes wandplaten gekocht bij Praxis en hebben zelf geen tijd, kennis en materialen om de klus te doen.

Schroten verwijderen en opnieuw aftimmeren

Bestaand: tussen haal en woonkamer zit een afscheiding, origineel bestaand uit een raamwerk waarin glas gemonteerd zat en een deuropening. Dit raamwerk is nu betimmerd met aan beide zijde schrootjes en in de deur opening bevinden zich louvre deurtjes. Veranderingen: 1* De schrootje vervangen, beide zijden, door "AGNES wandplaten afm. 60x260cm en plaatsen schuifdeur van CanDO op de Agnes wand. Deuropening en plafond en wand aansluiting afwerken met Agnes afwerklijsten Afm bxh 227x 262 cm woonkamerzijde en 186 x 262 cm Halzijde. 2* Plafond in hal 140 x 262 cm bestaande uit schrootjes slopen en nieuw monteren bestaande uit plafond platen 60x60 cm. 3* schrootjes tegen de wand slopen verder niet afwerken. Afm van de wand 230 x 262 hoog. Materialen ook leveren.

Het leveren en aanbrengen van rachels ...

Het leveren en aanbrengen van rachels t.b.v aanwezige plafond/wandplaten, type Agnes 60x120cm. afm. plafond 6.25x3.70. Wanden: 2 stuks afm. 5.50x2.25. He aanwezige Agnes plafond/wandplaten ook gemonteerd moeten worden op de te leveren en te plaatsen rachels. Het verplaatsen van een 3-delige aluminium vlieringtrap Het binnen aftimmeren van 2 dakkapellen 1x 5.00x1.50 en 1x 3.00x1.50 Het leveren en plaatsen van 1 scheidingswand. samenstelling: vast-schuif-schuif-vast afm. 3.70x2.20 Het leggen van 30 m2 kliklaminaat met ondervloer. Het vervaardigen en plaatsen van een kastenwand van ca. 4.00x 2.10