Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wanden met deuren plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wanden met deuren plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wanden met deuren plaatsen

Stalen of aluminium schuifdeuren plaatsen

Wij willen 2 stalen of aluminium schuifdeuren laten leveren en monteren. We willen deuren met een vlakverdeling met glas en 3 horizontale roedes. De deuren moeten tussen 2 wanden gaan schuiven en volledig daartussen verdwijnen. De hoogte van de deuren inclusief railsysteem is maximaal 250 cm en de breedte van beide deuren is 139 cm. Wij ontvangen graag uw offerte.

Tussenwanden plaatsen

Wij hebben een recreatiebungalow op een park. We hebben daar op de bovenverdieping 3 dakkapellen laten plaatsen. Nu willen we op die verdieping ook enkele tussenwanden met kozijnen en deuren laten plaatsen, zodat er 3 slaapkamers ontstaan. Wij willen daarvoor graag uw offerte ontvangen. Aanvullende informatie: Afwerken bovenverdieping. Plaatsen van drie metalstud wanden met geluidsisolatie volgens het Gyproc systeem. Het integreren van drie deur frames in de wanden met drempel en afhangen van opdekdeuren. Aftimmeren van de balken op de gehele verdieping. Het afdichten van de ruimten onder de vensterbanken bij de vier dakkapellen in relatie met het plaatsen van nieuwe vensterbanken. Aftimmeren van de ruimten onder de draagbalken ( knieschotten) van de vensters en onder de schuine delen met enkele voorzieningen voor een aantal schuivende delen t.p.v diverse elektrische knooppunten en verwarming. Afwerken plafonds van de dakkapellen. Het aanbrengen van een stuclaag op de gemetselde schoorsteen. Het afstuccen van de wanden, de plafonds en de afgetimmerde balken. Afwerken rondom bestaande toilet ombouw. Ik kan u ter informatie een tekening met alle maten toesturen.

Wanden met deuren plaatsen

Voor ons nader te verbouwen kantoor willen wij graag wanden met deuren laten plaatsen om zo verschillende vergader ruimtes/werkplekken te creëren. Wij zijn geïnteresseerd in een afwerking zoals jullie zwart stalen binnendeuren/ wanden. Vandaar deze offerte aanvraag. Onderstaand afmetingen. Unit 1 Wand 1 6 meter breed en 4 meter hoog. Twee openslaande deuren Wand 2 4 meter breed en 4 meter hoog Unit 2 Wand 1 2 meter breed en 4 meter hoog. Met 1 openslaande deur Wand 2 2,5 meter breed en 4 meter hoog Wand 3 2,5 meter breed en 4 meter hoog

Stalen deuren en wanden op maat maken

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een wand die bestaat uit: Openslaande deur met kozijn 100 cm. Dubbele schuifdeuren met glas van beide 70 cm en aan beide zijden vaste panelen met glas van 75 cm 260 hoog (+-85 hoogte vanaf de grond dichte panelen). Een uitsnede in de keuken doormiddel van een vast paneel met glas 185cm breed en haaks hier aanvast een vast paneel met glas van 40 cm. Ik heb eventueel een tekening hiervan gemaakt.

Dubbele taatsdeuren plaatsen

Ik wil 2x 2 dubbele deuren. In totaal 4 enkele dus in de hal van mijn nieuwe woning laten plaatsen. Afmetingen: 235 cm hoog en 160 cm breed. De vloer is gelegd en de wanden zijn gestuct. Het plafond is van hout, de vloer beneden is beton met tegels erop. Deuren met vakverdeling en zwart gepoedercoat. Kleine ruitjes voor een klassieke uitstraling.

Tussenwanden met deuren plaatsen

In een appartement in Amsterdam willen wij circa 17 meter tussenwand laten plaatsen, inclusief 4 deuren. De tussenwand kan met houten of metalen rachels/profielen en met gipsplaat, waarbij de naden en aansluitingen met wanden/plafond glad en dicht gemaakt moeten worden. Daarnaast ook (geluid) isolerende vulling. De hoogte van de wanden is circa 2.30 meter. De vloeren zijn kaal beton, de bestaande wanden zijn glad / gestuct Bijgaand een situatieschets met in rood de nieuw te plaatsen wanden. Het zou ons erg passen wanneer het een en ander op of rond augustus gedaan kan worden.

Tuinhuisje laten monteren

Ik wil graag een tuinhuisje laten monteren in mijn achtertuin in Amsterdam. De blokhut Bieslook is gemaakt van Noord-Europees vurenhout. De rechthoekige blokhut is 2 meter 30 breed en 2 meter lang. Hij heeft een grondoppervlak van 4,6 vierkante meter en een inhoud van bijna 9,5 kubieke meter. De blokhut is aan de voorzijde hoger dan aan de achterzijde. Aan de voorkant is hij 2 meter 14 hoog. De wanden van de blokhut zijn 1 meter 95 hoog en 1,8 centimeter dik. De blokhut is uitgerust met een dubbele deur van 130 centimeter breed. De deuren zijn voorzien van kunststof beglazing. Het dakhout bestaat uit een messing en groef in 16 millimeter dik hout. U kunt ervoor kiezen een houten vloer bij de blokhut te bestellen. Deze heeft ook een messing en groef van 16 mm dikte en is verder voorzien van geïmpregneerde vloerbalken (40 bij 60 mm). Deze stapelbouw blokhut wordt geleverd inclusief dakleer, hang- en sluitwerk en een duidelijke opbouwbeschrijving. Het tuinhuis komt op funderingsbalk te staan. Funderingsbalk moet wel aan vloer gelijmd worden zodat geen regenwater naar binnen kunnen. Graag hoor ik van u wat er kosten voor zijn.

Stalen deuren met panelen monteren

We willen aan het eind van onze gang, een hoek (2 wanden) vervangen met een stalen deur en panelen. Beide muren zijn ongeveer 1.20 meter. Het gaat om een taatsdeur. De hoogte is 300 cm. We willen 4 vlakken op de panelen/deuren.

Dubbele stalen binnendeuren in zijpanelen maken

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor de verbouwing van onze boerderij. Het betreft het vervaardigen van twee stalen wanden met glas, met daarin dubbele deuren op de volgende manier; * Een dubbele deur met scharniermechanisme (ongeveer 90 cm per deur -> 180 cm); * Zijpanelen aan weerszijden deze deur (ongeveer 45 cm -> 90 cm); * Dubbele liggers in zowel de zijpanelen als de deuren. Kleur antraciet. Ik wil deze aan beide kanten van onze hal hebben om de hal van de rest van onze woning te scheiden. Ik heb zelf een voorbeeld geschetst en toegevoegd in de bijlage. Qua kosten wil ik onder €6.000 blijven.

Metalstudwanden plaatsen met kozijnen en stompe deuren

In een nieuw opgeleverd deel van een kantoorpand wil ik graag 50 meter metalstudwanden laten plaatsen van 3 meter hoog. De wanden worden aan beide zijden voorzien van gipsplaten en er moeten 9 houten kozijnen met stompe deuren worden geplaatst. De metalstudmaterialen zijn al eens gebruikt op een andere etage. Ik wil de klus over 2 tot 4 weken laten starten en ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius