Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wand trapleuning en traptredes repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wand trapleuning en traptredes repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wand trapleuning en traptredes repareren

Trapleuning plaatsen

Ik wil graag een trapleuning + smetplank voor een dubbelkwart trap. Hij moet links omhoog. 1 wand beneden is van gipsblokken (+/-160 cm), 1 wand midden is van beton (+/- 220 cm), en 1 wand boven heeft een holle gipswand (+/-110 cm). I.v.m. verschillende wanden lijkt mij een smetplank handig. Die is nu niet aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Wand, trapleuning en traptredes repareren

De linkerkant van de trap zit een diepe kras die gemaakt moet worden. De trapleuning is beschadigd en moet vervangen of gerepareerd worden. De traptreden zijn beschadigd, deze willen wij denk ik vervangen hebben, of geverfd, hiervan graag de kosten apart op de offerte benoemen. Het zou om 16 traptreden gaan. De antislipstrips graag direct ook vervangen. Graag zou ik vrijblijvend een offerte willen ontvangen wat de materiaalkosten en andere kosten zijn.

3 Trappen bekleden met laminaat

Ik wil 2 rechte trappen met ongeveer 30 treden in totaal en een draaitrap laten bekleden met laminaat. Het is nieuwbouw/beton. Hiervoor moet er ook een trapleuning komen en een glazen wand langs de trap.

Wand met gipsplaten maken

Ik wil een wand van gipsplaten laten maken. De hoogte is circa 168 cm en breedte circa 215 cm. Onderaan ligt een betonnen rand van 3 cm. Daar moet de wand op geplaatst worden. De wand moet tegen een andere wand bij de trap geplaatst worden. Op de wand zitten borgpennen die van de trapleuning zijn, deze moeten door de gipsplaten komen. Kunt u aangeven wat er aan materialen nodig is, of dit mee aanbieden?

Trapleuningen plaatsen

Ik wil graag een trapleuning laten plaatsen voor 1 trap. Betreft twee houten leuningen welke op de wand gemonteerd moeten worden. Er zit onder aan de trap een kwart draai in de trap. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

RVS trapleuning plaatsen

RVS trapleuning 1x 270 cm 2x 100 cm. De leuningen dienen voorgeboord te worden. De bestaande bevestiging in de leuning moet iets groter. Ook de gaten in de betonnen muur moeten groter geboord worden. De twee kleinere leuningen moeten aan een gipsen wand geplaatst. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Dakraam laten vervangen en overige klussen

Ik wil graag mijn dakraam laten vervangen. Het raam is ongeveer 1 bij 1 meter en het nieuwe raam zal van Velux moeten worden. Het dakraam dient ook afgewerkt te worden. Daarnaast wil ik graag een trapleuning en een aantal lampen laten ophangen. Onder de schuine wand zou er een nieuwe opbergsysteem gecreëerd moeten worden. Graag ontvang ik hier advies over.

Timmerwerk in nieuwbouwhuis

Het gaat om de volgende opdracht: - Een wand plaatsen met deur op de begane grond om de trap af te scheiden van de woonkamer. Het gaat dan om wand van 2,65 meter hoog en ongeveer 4,5 meter breed. - Dichtmaken van de trap van de begane grond naar de eerste verdieping. De trap heeft 15 treden. - Het verplaatsen van de trapleuning. De leuning is nu zo geplaatst dat hij aan de kant zit waar ook de wand komt, maar als je daar een wand plaatst heeft de trapleuning daar geen zin, dus moet er een alternatief voor komen aan de andere kant van de trap. - Het dichtmaken van een (muur)opening op de begane grond van de hal naar de keuken. De muur is 1 meter breed en 2,3 meter hoog. Er zal hier ook nog iets moeten met leidingen, waarschijnlijk een stopcontact plaatsen in de muur naar de keuken toe. - Dichtmaken van de trap van de eerste naar de tweede verdieping. Deze trap heeft ook 15 treden. Werk op de tweede verdieping, er zijn verschillende opties: - Het plaatsen van 1 wand met deur op de zolder. Deze wand wordt geplaatst in een ruimte met een schuin dak. De hoogte varieert daar van 1,1 - 4 meter. De wand zelf is dan 3,7 meter breed. - Het plaatsen van 2 wanden met deur op de zolder. Afmetingen zijn dan hetzelfde als bij 1 wand. Hier komt dan nog bij dat de leidingen voor de wasmachine en de droger verlegd moeten worden van de ene kant van de trap naar de andere kant. - Tussenvariant is dan nog het plaatsen van 1 wand met deur en het verleggen van de leidingen. De opdracht zal ergens in de eerste week van april of in de tweede week van april uitgevoerd moeten worden, afhankelijk van wanneer de oplevering precies is enzovoorts. De vraag is nu specifiek voor ons huis, maar het kan dus zijn dat de opdracht wordt uitgebreid.

Trapleuning vervangen en trapleuning aanbrengen

Vervanging van een houten trapleuning aan een stenen muur (bovenste deel) en een houten plank voor het onderste deel. Het stalen geraamte van de trap maakt een halve draai en het onderste deel loopt niet langs een wand waardoor voor dat onderste deel een creatieve oplossing gevonden moet worden.

Extra trapleuning plaatsen

Extra trapleuning laten plaatsen. De lengte van de leuning is ongeveer 1.60 m en moet door de dubbele wand van de meterkast geplaatst worden op een "onderplank". Het is handig om de situatie eerst even te komen bekijken. De leuning ga ik zelf aanschaffen.