Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrijstaande stenen garage bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrijstaande stenen garage bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrijstaande stenen garage bouwen

Vrijstaande stenen garage bouwen

Wij willen graag op de plaats van onze houten schuur een stenen garage laten bouwen. Graag een offerte voor een garage zoals we op bijgevoegde tekeningen aangeven. Zover wij weten zijn zowel de schuur als de stenen muur geheid. Uiteraard staan wij ook open voor suggesties uwer zijde. De garage wordt gebouwd voor een motor en fietsen. Er hoeft dus geen auto in te passen.

Vrijstaande stenen garage bouwen

Nieuwbouwhuis op komst. Onze wens is een garage te bouwen. Graag ontvangen wij een prijsopgave hiervoor. We willen een stenen garage met een standaard garagedeur. We willen graag een garage van 6 bij 3 meter. Onze tuin loopt schuin, we willen graag de garage mee laten lopen met de lijn van de tuin. We zijn nu bezig met de gemeente voor de mogelijkheden.

Plaatsen schuurdeur

Ik wil een nieuwe deur laten plaatsen in mijn (vrijstaande) stenen schuur. De deur moet voorzien zijn van matglas en in de grondverf zitten. Afmetingen van de bestaande deur zijn 82x211 cm. Graag een offerte voor een hardhouten en grenen houten deur. Betreft dus leveren en plaatsen van de deur.

Schuurdeur maken, monteren en plaatsen.

Het betreft het maken, monteren en plaatsen van een schuurdeur zonder raam met eenvoudig hang- en sluitwerk in een vrijstaande stenen schuur. Bij voorkeur een hardhouten deur geschilderd in de kleur (grachten) groen.

Het betreft een vrijstaande garage ...

Het betreft een vrijstaande garage gemetseld van stenen conform de huidige woning met een puntdak van dakpannen. De tekeningen zijn volledig aanwezig en de bouwvergunning is al binnen. Het oppervlak is 28 m2 en de garage dient bij voorkeur geïsoleerd te worden (dakisolatie niet); er dient een fundering gemaakt te worden, welke 1.20 diep zal moeten, tevens komt er een zolder in, welke middels een vlizotrap bereikbaar zal zijn. Ook komt er een wasbak (dus water aanleggen) en uiteraard een aantal lichtpunten, dus elektriciteit. Verder een kanteldeur met - bij voorkeur - elektrische bediening.

Het betreft hier vrijstaande schuur en ...

Het betreft hier vrijstaande schuur en geen garage (schuur was geen keuzemogelijkheid). het idee is ca 3x5 mtr. op betonnen vloer met stenen wanden ondehoudsvrij dus. er is nu nog tuin. bereikbaarheid is via eigen oprit goed mogelijk. er moet dus geegaliseerd worden, een fundering gestort en een schuur gebouwd. ook moet er een grondkabel naar het huis worden getrokken. Of dit gedaan wordt door aannemer of klusbedrijf maakt mij niet uit als het maar vakmensen zijn.