Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrijstaande garage bouwen incl heiwerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrijstaande garage bouwen incl heiwerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrijstaande garage bouwen incl heiwerk

Vrijstaande garage bouwen incl heiwerk

Ik wil een garage laten bouwen achter mijn huis. Er zal geheid moeten worden. De maten worden: 6,5 meter diep en 5 meter breed. Er komt een puntdak op met 35 graden helling. Ongeveer 180 cm hoog( punt) Dakgoothoogte word 250 cm. Met een electrische garage deur van 400 cm. Aan de tuinkant wil ik het dak een meter overstek. En aan de tuinkant dubbele deuren van hout. 2 ramen erin van een meter bij een meter.( die hoeven niet open te kunnen. Dak wil ik graag van geïsoleerde stalen dakpanplaten ( zwart) Ps, mocht u contact willen opnemen, gaarne na 16.30 ivm werk.

Dakbedekking van de garage vervangen en de garage deur vervangen voor een elektrische

Het gaat om een garagedak van 21 m² van een vrijstaande garage waarvan de dakbedekking vervangen moet worden en de oude dakbedekking afgevoerd moet worden. De keuze voor EPDM of Bitumen besluiten we in overleg met de vakman. Er heeft eerst grind opgelegen, dit heeft gezorgd voor een lekkage. Dan willen wij de handmatige garagedeur vervangen door een elektrische. De afmeting is ongeveer: 2,19 breed x 1,95 meter hoog. De kleur moeten we nog definitief bepalen. Oude deur graag afvoeren.

Vrijstaande garage bouwen

Ik wil een vrijstaande garage bouwen van 7,5 x 10 meter op kleigrond. Graag zou ik de kosten willen weten van alleen de fundering. Daarnaast wil ik ook de kosten weten voor het volledig bouwen van de garage. Hier zal 30 cm metselwerk geplaatst moeten worden met daar boven houtwerk en een punt dak zodat ik daar na een vliering zou kunnen maken.

Dakrand van garage en huis vervangen

Wij hebben een vrijstaande woning die via de garage geschakeld is met de buren. De houten dakranden zijn verrot en willen wij indien mogelijk in een kleur laten vervangen door kunststof randen. De lengte aan de voor- en achterzijde is 10.5 meter en de zijkanten 10 meter.

Boeiboord met Plastisol bekleden

Ik zoek een gevelspecialist voor het bekleden van mijn boeiborden met plastisol. Het gaat om een vrijstaande woning (begane grond + 1e verdieping, 2e verdieping met schuin pannendak) met overstek , woning is 9. 5 meter bij 7 meter. Onderkant boeiboord dient ook vervangen te worden en het boeiboord voor de garage 6,5 x 0,30 m. momenteel is de wand bekleed met multiplex. Het werk moet plaatsvinden aan alle vier de kanten van de woning. De woning is goed bereikbaar.

Fundering leggen garage

Ik zoek een vakman die de fundering kan leggen voor een vrijstaande garage. Deze zal ongeveer 6 x 3 meter worden. Op dit moment ligt er een open zandgrond, die goed bereikbaar is. Kan zelfs met een kleine vrachtwagen ernaast komen. Materiaal in overleg.

Vrijstaande stenen garage bouwen

Wij willen graag op de plaats van onze houten schuur een stenen garage laten bouwen. Graag een offerte voor een garage zoals we op bijgevoegde tekeningen aangeven. Zover wij weten zijn zowel de schuur als de stenen muur geheid. Uiteraard staan wij ook open voor suggesties uwer zijde. De garage wordt gebouwd voor een motor en fietsen. Er hoeft dus geen auto in te passen.

Vrijstaande garage laten bouwen

Ik zou graag een globale prijsindicatie willen ontvangen voor een garage van 9 bij 5 met plat dak. Casco gebouwd.

Vrijstaande gemetselde garage bouwen

Wij hebben de wens om bij onze woning een vrijstaande gemetselde garage met plat dak te laten bouwen van 6 x 8 meter. We willen er ook een smeerput in van 120 cm breed, 300 cm lang en 150 cm diep. Ik weet niet of hier heiwerk noodzakelijk is. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Plaatsen van lichtkoepels op een garage

Ik heb een woning gekocht en krijg daarvan op 20 oktober de sleutel. Er is daar in de achtertuin een vrijstaande garage waar ik graag 2 lichtkoepels van 100 x 200 cm op wil laten plaatsen. Het gaat om een vast model met heldere koepels. Ik wil in de offerte ook graag het prijsverschil zien tussen enkel- en dubbelwandige koepels. Ik zal even bekijken wat voor dakbedekking er op ligt, dan kan ik u die informatie ook doorgeven. Er staan foto's van de woning en garage op Funda.

Partners

Partners van Casius