Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voorzetwand plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voorzetwand plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voorzetwand plaatsen

Wandmeubel maken

Voor de betonnen wand wil ik een voorzetwand plaatsen voor mijn tv, geluidsbar en elektrische openhaard. De wand zal 2.10 meter breed en 2.70 meter hoog gaan worden. De diepte is 15 cm. De wand dient net als de betonnen wand geschilderd te worden zodat dat 1 wordt.

Voorzetwand plaatsen

Wij willen in onze nieuwbouwwoning de koof van de schoorsteen (40 x 40 cm) verbreden (zowel links als rechts van de schoorsteen) tot 190 cm. De kamer is 340 cm cm breed, dus het is geen voorzetwand van muur tot muur, maar meer een hele brede koof. De hoogte van de kamer is 273 cm. Er hoeft geen isolatie of iets dergelijks in, maar enkel een dunne voorzetwand. Waarop daarna Renovliesbehang aangebracht kan worden. Ik ontvang graag een offerte.

Voorzetwand plaatsen met isolatie en deur

Ik wil graag mijn zolder gerenoveerd hebben. Dit betreft een wand plaatsen met daarin een deurkozijn en deur. De gehele zolder moet geïsoleerd worden. Daarnaast wil ik een kunststof dakkapel (2 meter breed) met een kiepraam en een airco. Er zit momenteel al een klein dakraampje. Het betreft een hoekwoning met een zadeldak (45graden) en 2,70 meter hoog. Ook wil ik dat de gehele zolder netjes afgewerkt word. Er is een achterom.

Tussenwand plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een voorzetwand van plaatmateriaal. Afmeting 450 cm breed en 250 cm hoog. Materiaal: gips op houten platen gemonteerd op het frame. Het plafond is van gipsplaat met plastic schroten, de vloer is van beton. De achterwand kan vochtig worden. Geheel glad opleveren. (klaar om te sauzen).

Taatsdeur(en) plaatsen

Ik wil graag 1 of 2 taatsdeuren tussen woonkamer en slaapkamer die later bij woonkamer wordt getrokken. Of misschien een schuifwand. Wat is handig in onze situatie? Misschien met een voorzetwand en integreren in de muur. Het gaat om een nieuwbouwwoning. Breedte 2 meter en standaard deurhoogte. Het gaat dus om het leveren en plaatsen. Uitvoeradres bevindt zich een kilometer verderop.

Voorzetwand laten plaatsen voor een binnenmuur

Ik wil graag een geluidsisolerende wand laten plaatsen in de slaapkamer. Globale afmetingen lengte 3,5 meter en hoogte 2,5 meter (hoogste punt) en 2 meter (laagste punt).

Tussenwand plaatsen en wand isoleren

De garage wil ik splitsen in twee delen. Daarom graag een wand plaatsen met isolatie. Wandmaat 290 x 262 cm en in deze wand een deur die naar buiten open draait. Direct meenemen een voorzetwand met isolatie, tegen de enkelsteens muur in dezelfde garage 300 x 262 cm. Voorkeur voor aluminium met gips en isolatie. Geen schilderwerk nodig. Wel even naden afsmeren. Op de 4e balk (na garagedeur mechanisme) komt de voorzetwand. De wand rechts daarna ook isoleren. Zo instaat er een kleine bijkeuken. Graag ontvang ik een offerte.

Geluidsisolerende voorzetwand plaatsen in een B&B

In het huis waar ik woon verhuur ik een etage als B&B. Omdat de gasten soms laat thuis komen, geeft dit wat geluidsoverlast voor mijn buren. Ik wil daarom een rechte muur van 250 cm hoog en 350 cm breed laten voorzien van een geluidsisolerende voorzetwand. Het materiaal kan ik zelf wel verzorgen en ik ben ook best wel handig, maar ik durf de wand niet helemaal zelf te plaatsen. Ik kan wel helpen. Er zitten overigens 2 stopcontacten in de muur, die weer terug moeten komen op de voorzetwand. Deze hoeven niet ingebouwd te worden. Ik neem aan dat de muur helemaal afgewerkt wordt, zodat ik 'm zelf alleen nog maar hoef te schilderen, te behangen of te bekleden. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te bespreken. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Geluidsisolerende voorzetwand plaatsen in de slaapkamer

Ik woon in een 50 jaar oude huurwoning, een tussenwoning met betonnen vloeren. Ik ervaar veel geluidsoverlast van mijn buren en overweeg om een geluidsisolerende voorzetwand te laten plaatsen in een slaapkamer. De muur is 260 cm hoog en 320 cm breed. Ik ontvang graag uw advies over de uitvoering van de voorzetwand en een prijsindicatie per mail. Ik kan hiervoor nog geen bezoek aan huis ontvangen. N.a.v. uw advies en indicatie zal ik contact opnemen voor eventuele uitvoering van de klus.

Geluidsisolerende voorzetwand plaatsen en stuken

Ik woon in een oude woning met houten vloeren en plafonds, op de 4e verdieping in een gehorig pand. Ik wil een voorzetwand met geluidsisolatie laten plaatsen van 410 x 270 cm. Die wand moet eventueel ook glad gestuukt worden. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarbij dan uw advies voor de beste oplossing en een offerte.

Partners

Partners van Casius