Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voorzetramen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voorzetramen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voorzetramen plaatsen

Voorzetramen plaatsen

Ik wil graag voorzet ramen laten plaatsen voor onze slaapkamerramen. Het gaat om 2 ramen waar we 1 groot voorzet raam willen plaatsen. Het raam willen we graag kunnen openen. Het raamkozijn is in totaal 184 cm breed en 98 cm hoog.

Ramen en deuren tegen tocht isoleren

Wij willen graag ons huis uit 1865 tochtvrij maken. Hierbij denken wij aan het aanbrengen van tochtstrips bij ramen en deuren en het plaatsen van voorzetramen bij glas in lood. De rest van de ramen heeft al dubbel glas. Wellicht zijn er ook nog andere plaatsen in huis die geïsoleerd kunnen worden.

Plaatsen van drie voorzetramen

Voor drie ramen met enkel glas gelegen op de eerste en tweede verdieping wil ik voorzetramen laten plaatsen. Deze moeten ook nog opgemeten worden.

Voorzetramen plaatsen voor geluidsisolatie

Er dienen 2 voorzetramen van ongeveer 148 x 100 cm geplaatst te worden waarvan 1 raam moet scharnierend moeten blijven. Verder is er een goede isolatie nodig daar er een tram en bromfietsers langs rijden.

Voorzetramen vervangen

De huidige voorzetramen, 2 stuks, zijn vastgeschroefd aan het kozijn. Graag zouden wij nieuwe voorzetramen laten plaatsen die vast zitten met een scharnier op het kozijn. De precieze afmetingen van de kozijnen zijn niet bekend. De vakman dient de ramen in te meten, te leveren en te plaatsen.

Kozijnen, ramen en isolatieglas vervangen

Wij wonen in een woning uit bouwjaar 1928. Op de begane grond willen wij enkele houten kozijnen met ramen laten vervangen. Het gaat om twee ramen van ongeveer 90 x 120 cm en één raam van 210 x 120 cm. Het huidige isolatieglas moet worden vervangen door HR++ glas en we willen ook het plaatsen van ventilatieroosters bespreken. Boven de ramen zitten enkele kleine raampjes met glas-in-lood. Wij willen bespreken of daarvoor voorzetramen kunnen worden geplaatst.

Kunststof voorzetramen plaatsen

Ik ben op zoek naar een collega bedrijf voor het leveren en plaatsen van kunststof voorzetramen. Het gaat om 2 ramen, 1 vast raam en 1 draairaam. De ramen zijn opgemeten maar ik wil graag de maten bespreken daar ik dit nog niet eerder heb gedaan.

Voorzetramen maken en plaatsen

Wij hebben een appartement gekocht op 5 hoog en er zit nog enkel glas in, nu lijkt ons dubbelglas erg duur om te doen op 5 hoog en dachten om voorzetramen aan de binnenzijde aan te laten brengen, echter er zit ook een schuifgedeelte in het midden, wat dus open kan. Wat zijn de opties en prijsindicatie hierin om dit te realiseren?

Voorzetramen plaatsen

Ik wil graag 3 voorzetramen. Met tochtstrippen lukt het niet om de kou buiten te houden. Misschien kan iemand mij hierbij helpen. Maten zijn 66,5 x 98,5 - 90 x 92,5 en 109,5 x 89,5.

Voorzetramen plaatsen

Ik wil voor drie ramen 135mm breed 150 mm hoog, voorzetramen laten plaatsen ivm geluidisolatie. Tevens moet er kunnen worden geventileerd. Het betreft een monumentale woning Bijlage foto van de ramen