Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voordeur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voordeur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voordeur plaatsen

Hardhouten voordeur vervangen

Ik wil een nieuwe hardhouten voordeur en deze ook laten plaatsen. Afmetingen 211,5 cm bij 87,5 cm.

Voordeur met penscharnieren monteren

Ik wil een nieuwe voordeur plaatsen. De oude voordeur is met pen scharnieren opgehangen. De deur is 211 bij 88 cm.

Voordeur plaatsen

Deur afhangen hang en sluitwerk

Voordeur met mat glas inmeten en plaatsen

Ik wil een deur laten inmeten en plaatsen. Het gaat om de Guy met mat glas. In overleg wil ik alles erin laten zetten als een veiligheidspakket, beslag en brievenbuspakket. Ik heb de afmetingen, maar ik ben bang dat ik dat verkeerd gemeten heb. De deur is 201,5 bij 83 cm.

Voordeur met isolatieglas monteren

Ik wil 1 voordeur met isolatieglas en veiligheidspak plaatsen. Voor de voordeur ook een brievenbuspak monteren. De deur is 201,5 bij 83 cm.

Voordeur met kozijn leveren en plaatsen

Voordeur en kozijn leveren en plaatsen. Graag van hout. Deur met strook isolatieglas, driepunt sluiting enz. Kozijn moet ook aan de voorkant van het huis komen. Kozijn 3,5 meter breed en 2,05 meter hoog.

Nieuwe voordeur inclusief nieuw kozijn plaatsen

Onze oude voordeur willen we graag met kozijn en al laten vervangen. Het gaat dus om de deur zelf en de zijkant ervan waar de brievengleuf in zit. Graag zouden wij een timmerman langs willen laten komen voor het opmeten, advies, bestellen en plaatsen van de voordeur. De kozijnen zijn 120 bij 210 cm ongeveer.

Raampje in de voordeur maken

Een inbraak veilig kijkraampje in de voordeur van ongeveer 20 x 30 cm plaatsen.

Voordeur op maat maken en plaatsen

Oude voordeur verwijderen en een andere voordeur (boerendeur, die ik reeds in bezit heb) aanpassen en plaatsen. Deze "nieuwe" deur moet op maat gemaakt worden. De maat van de oude deur is 83 x 201,5 cm en de nieuwe deur is 211,5 x 88 cm. De deur moet worden voorzien van hang- en sluitwerk, tochtstrip en dievenklauwen.

Geluidsisolerende deur plaatsen

Ik wil de voordeur van mijn etage/appartement graag laten vervangen door een geluiddichte deur van goede kwaliteit. Keuze en aanschaf graag in overleg. Ik zal de afmetingen van de deur doormailen.

Partners

Partners van Casius