Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voordeur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voordeur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voordeur plaatsen

Nieuwe voordeur en kozijn plaatsen

Het maken en plaatsen van een nieuwe voordeur en kozijn

Plaatsen van een voordeur

Plaatsen nieuwe voordeur. Hang- en sluitwerk overzetten. De deur met glas is reeds besteld bij de Praxis.

Nieuwe voordeur plaatsen

Ik wil graag een nieuwe voordeur plaatsen. Echter wil ik wat wat hulp wat betreft afmeting en benodigdheden. De klant wil graag dat er een offerte laten maken op basis van een eerste bezoek. De klant verwacht dat dit adviesgesprek gratis is.

Voordeur afhangen

Ik overweeg een geheel nieuwe deur, of een anti inbraakslot te plaatsen op mijn bestaande voordeur. Indien een nieuwe voordeur, dient deze te worden afgehangen, afgelakt en gemonteerd met het daarbij behorende veiligheidsbeslag onder andere; Driepuntssluiting, scharnieren, briefplaat monteren, anti inbraakstrip monteren. Als ik ga voor enkel een anti inbraakslot slot op de voordeur van mijn woning. Betreft dit het plaatsen van een 1 puntsslot ( 2 keer ronddraaiend) en een penslot. Daarnaast overweeg ik een deur onder aan de trap te plaatsen. Graag na bezichtiging gespecificeerde offertes hiervoor.

Voordeur laten plaatsen

Nieuwe voordeur plaatsen. Aanschaf in overleg met de vakman. Graag een deur die voldoet aan de veiligheidseisen. Afmeting van de voordeur is 220 x 93 cm.

Horren monteren in kunststof kozijnen en deuren

Wij willen graag horren laten plaatsen in de profielen van de 5 kunststof ramen, voordeur en schuifdeur van onze mobile home. Wij hebben in de showroom gezien dat de Bruynzeel serie 500 (plissé) waarschijnlijk de mooiste oplossing is. Bij twee slaapkamers wil ik een duo-cassette met hor en verduisteringsgordijn. Eventuele simpelere constructies zijn ook in overweging. Na advies en opmeting ter plaatse ontvangen wij graag uw offerte.

Taatsdeur met zijlicht plaatsen

Het betreft een voordeur met zijlicht. Deze moet gedeeltelijk van hout zijn met eventueel een stalen (aluminium) kader. Ook moet er dubbel glas in worden verwerkt. Totale breedte kozijn: 1800x2500mm Deur: 1200mm breed Zijlicht: 60mm breed Pivoterende deur!!

Deurdranger monteren op buitendeur

Wij willen graag een deurdranger laten plaatsen op de (redelijk zware) voordeur van ons kantoor.

Nieuwe voordeur leveren en plaatsen

Wij willen een nieuwe deur aanschaffen en dat willen wij de vakman laten doen. Zowel de levering als de plaatsing moet door de vakman worden gedaan. De deur moet 211,5 centimeter hoog zijn en 93 centimeter breed zijn en geen glaswerk bevatten.

Automatisch te openen voordeur plaatsen

Ik heb een nieuwe voordeur nodig, maar ik wil een dat automatische kunnen openen van boven, met a video om te controlleren

Partners

Partners van Casius