Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe voordeur monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe voordeur monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe voordeur monteren

Voordeur opnieuw afhangen/monteren

De voordeur klemt en dient opnieuw afgesteld te worden.

Nieuwe voordeur afhangen/monteren

Wij willen onze voordeur vervangen (bestelling met 3-puntsluiting, tochtvaldorpel, aluminium beslag, freeswerk), echter willen wij de montage/het afhangen laten uitvoeren door een vakman (-vrouw). Bovendien willen wij ook weten of het noodzakelijk is om het kozijn te vervangen. Het houtwerk van het kozijn is oud (60 jaar), maar nog wel goed. Graag vernemen wij wat de kosten kunnen zijn van het afmonteren van een nieuwe voordeur. Contact graag via mail.

Nieuwe voordeur monteren

Wij wonen sinds een jaar in een huis dat gebouwd is in 1983. We willen ons huis nu graag iets beter gaan beveiligen omdat er op het moment een inbraakgolf bezig is bij ons in de buurt. Graag zou ik hier wat advies over ontvangen. Bijvoorbeeld over onze voordeur. Dit is in mijn ogen (ik ben een leek hoor) een vrij dunne voordeur met veel glas. Er zit een oplegslot op en een knip in het bovenste gedeelte van de deur. Is dit inbrekersproof? Of zouden we dit kunnen verbeteren? Ik ben benieuwd of u mij hiermee kunt helpen.

Demonteren en monteren voordeur

Oude voordeur demonteren. Nieuwe voordeur monteren. Incl maken van slot frezing , scharnierinkepingen en monteren van deurbeslag, slot, deurglas etc. Optie: driepuntssluiting monteren in kozijn.

Voordeur monteren

Voordeur plaatsen

Driepuntssluiting op voordeur monteren

Onze voordeur met standaardslot is in de loop der jaren "losser" komen te zitten. Er een kier ontstaan tussen de deur en het kozijn aan de slotzijde. Nu willen wij een driepuntsslot laten plaatsen om de deur vaster tegen het kozijn te kunnen aandrukken.

CanDo voordeur op maat maken en monteren

Ik wil graag een voordeur laten maken met afmeting van H=211,5 cm en Br=91cm. Type deur: CanDo voor­deur met glas in lood­ arrow ML 650. Deur benodigdheden heb ik al. En wordt door mij zelf geïnstalleerd. Ik zou graag de kosten willen weten van de deur.

Deurspion in de voordeur monteren

Ik was benieuwd wat het gaat kosten als ik door iemand van Gamma een spion in mijn voordeur laat monteren.

Secustrip monteren op de voordeur

Ik wil een secustrip (anti-inbraak) laten monteren aan voordeur (binnendraaiend).

Voordeur afhangen

Ik overweeg een geheel nieuwe deur, of een anti inbraakslot te plaatsen op mijn bestaande voordeur. Indien een nieuwe voordeur, dient deze te worden afgehangen, afgelakt en gemonteerd met het daarbij behorende veiligheidsbeslag onder andere; Driepuntssluiting, scharnieren, briefplaat monteren, anti inbraakstrip monteren. Als ik ga voor enkel een anti inbraakslot slot op de voordeur van mijn woning. Betreft dit het plaatsen van een 1 puntsslot ( 2 keer ronddraaiend) en een penslot. Daarnaast overweeg ik een deur onder aan de trap te plaatsen. Graag na bezichtiging gespecificeerde offertes hiervoor.

Partners

Partners van Casius