Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe voordeur monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe voordeur monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe voordeur monteren

Plastic overkapping boven voordeur monteren

Ik wil een onderhoudsvrije plastic overkapping boven mijn voordeur hebben en de oude houten overkapping laten verwijderen en afvoeren. De verschillen tussen twee soorten overkappingen moeten netjes worden weggewerkt.

Nieuwe voordeur monteren

Ik wil bij Praxis een nieuwe buitendeur gaan kopen en die in mijn woning laten monteren. Deze woning heeft nog een opdek buitendeur. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Inpandige voordeur monteren in een appartement

Een inpandige voordeur. Appartement is afgesloten in een inpandige hal. 1 deur. Afmeting huidige deur: 83 x 210 cm, dikte 4 cm. Inmeten is gewenst. Dikte mag variëren voor nieuwe deur, indien past. Inclusief deur, montage, hang en sluitwerk. Geen bijzonderheden of extra eisen aan slot. Brandwerend: 30 minuten. Degelijke geluidswering, dit is belangrijkste wens. Deurspion voorkeur. Woning is uit 1953, in een afgesloten hal, op de derde verdieping. Huizenblok bestaat uit 6 woningen (1e, 2e, 3e etage) en 2 winkels op de begane grond. De werkplek is goed bereikbaar.

Deur afhangen

Ik wil een voordeur van Praxis laten monteren. De sluitingspunten van mijn oude deur wil ik overnemen naar de nieuwe. De nieuwe deur moet in 2 worden gezaagd (het is een duo deur) en gemonteerd, door middel van een extra scharnier. Het glas moet in de deur geplaatst worden, net als de sluitingspunten, beslag en brievenbus.

Deurdrangers monteren en deuropener repareren

Namens onze VVE wil ik op onze gemeenschappelijke deur een dranger laten plaatsen, welke ervoor moet zorgen dat de voordeur altijd sluit. Dit in verband met inbraak risico's, het klemmen/slecht sluiten van de deur en geluid van het dicht trekken verminderen. We hebben 2 panden dus gaat om het bevestigen van 2 deurdrangers. Bij 1 van deze panden doet de automatische deuropener het ook niet. Het pand bestaat uit 3 verdiepingen en ieder appartement heeft een knop om de deur te openen.

Driepuntssloten in deuren monteren

IK wil graag een driepuntsslot + sluitkommen en platen. Veiligheidsbeslag anti kerntrek en 2 cilinders voor mijn voordeur. En een 2e cilinder voor achterdeur laten monteren. Optioneel 4 oplegsloten en 2 afsluitbare raamkrukken voor 2 kantelramen.

Voordeur plaatsen

Ik heb een nieuwe voordeur met 1-puntsslot. Graag slotgat in nieuwe voordeur frezen inclusief voorplaatfrezing. Graag ruimte voor dagschoot frezen in deurkozijn en sluitplaat monteren op deurkozijn. En een bijzetslot frezen in en monteren op deur en kozijn.Het is een nieuwe voordeur dus graag ook de scharnieren frezen. Geen brievenbus. Graag uw offerte hiervoor.

Valdorpel in de voordeur laten plaatsen

Tussen deur en dorpel zit een schuine kier van +/- 5mm tot 2mm. Hierdoor gaat warmte en energie verloren. We willen graag een vrijblijvende prijsopgave voor het monteren van een valdorpel in onze voordeur en eventueel aanpassen of vervangen van de dorpel.

Voordeur op maat laten maken en monteren

Ik wil een voordeur van Gamma op maat laten maken en door jullie laten monteren. Het gaat om de: Belevenis met mat glas blanke bies vanaf € 820.00. Ook brievenbus, glas en deurknop erin laten zetten. Licht grijs voorbehandeld. Ik wil de deur wit laten verven. Ik ben benieuwd wat dit gaat kosten en op welke termijn het mogelijk is. Mijn afmetingen zijn 201 cm en 92 cm. Inmetern en later de deur inhangen.

Sloten vervangen en anti-inbraakstrip monteren

Ik zou graag een inbraakstrip willen laten plaatsen op de voordeur. Daarnaast heb ik twee extra sloten op de voordeur waarvan de steeksleutel niet werkt (gaat er wel in maar kan niet draaien). Graag wil ik deze sloten werkend laten maken. Ook heb ik op de achterdeur twee extra sloten die niet werken, sleutel ontbreekt. Graag wil ik deze sloten werkend laten maken.

Partners

Partners van Casius