Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voordeur leveren en afhangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voordeur leveren en afhangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voordeur leveren en afhangen

Leveren en plaatsen complete voordeur

Ik wil een nieuwe voordeur, inclusief deurlijst/frame. De maat van de deur is 77x201,5cm. Ik nodig u uit om lang te komen om een goede offerte te kunnen doen.

Voordeur leveren en afhangen

Wij willen een nieuwe voordeur en deze ook laten afhangen/monteren. Graag ontvangen we een offerte.

Stenen dorpel bij de voordeur vervangen

Voordeur woonhuis stenen dorpel binnendraaiend vervangen. Oude is gebarsten. Nieuwe is nog niet aanwezig. Graag offerte voor het leveren en plaatsen van een nieuwe dorpel.

Voordeur leveren en plaatsen

Wij willen graag dat er een nieuwe, hardhouten voordeur wordt geleverd en geplaatst.

Complete voordeur leveren en monteren

Voor mijn dochter ben ik op zoek naar een niet te dure, compleet geïnstalleerde voordeur. De deur mag basic zijn, de veiligheid staat voorop. Daarnaast is er geen voorkeur qua materiaal wel dient er een brievenbus en glas in gemonteerd te zijn.

Dorpel bij de voordeur vervangen

Leveren en plaatsen van een hardstenen dorpel onder de voordeur van 1.80 meter.

Binnen- en buitendeur laten vervangen

Ik wil twee bestaande deuren vervangen: de voordeur en de deur van de woonkamer. De buitendeur moet een CanDo ML675 worden. De binnendeur moet een CanDo Dundee deur worden. Beide deuren inclusief beslag en glas laat ik door Praxis leveren. Gezocht: iemand die de oude deuren verwijdert en de nieuwe netjes afhangt. Eventueel inclusief afschilderwerk (buitendeur zwart, binnendeur wit), maar hiervoor graag aparte prijsopgave in offerte. Slot moet ook nog worden overgezet.

Voordeur met kozijn leveren en plaatsen

Voordeur en kozijn leveren en plaatsen. Graag van hout. Deur met strook isolatieglas, driepunt sluiting enz. Kozijn moet ook aan de voorkant van het huis komen. Kozijn 3,5 meter breed en 2,05 meter hoog.

Dorpel van voordeur vervangen

Onze voordeurdorpel is verrot en moet vervangen worden. Het betreft een houten dorpel, deze graag leveren.

Hekwerk, kippenren en poorten maken

Betreft het leveren en plaatsen van een Frans hekwerk, ten behoeve van de afscherming van de kippenren. De latafstand dient daarom 5 cm te zijn. 1 poortje van ongeveer 80 cm breed. Zie foto als voorbeeld. Daarnaast het plaatsen van een toegangspoort voor het erf (eenmaal ten behoeve van een looppad naar de voordeur, eenmaal t.b.v. de oprit voor de auto). Zie ook hiervoor een voorbeeldfoto en de plattegrond. Alle hekwerken moet een hoogte hebben van circa 75 cm. Bij voorkeur kiest de vakman in overleg met ons voor het in te kopen (of te fabriceren) hekwerk. Een en ander graag eenvoudig uitgevoerd, graag gebeitst hout, er zijn geen sloten nodig. Graag zo snel mogelijk gerealiseerd met een deadline in de week van 12 t/m 16 maart.

Partners

Partners van Casius