Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe voordeur installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe voordeur installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe voordeur installeren

Nieuwe voordeur installeren

Ik ben benieuwd wat een nieuwe voordeur zou kosten. Inclusief montage en nieuwe scharnieren. Uitgaande van een relatief goedkoop exemplaar.

Voordeur installeren

Wij willen een nieuwe dorpel en een nieuwe buitendeur, welke wij beide zelf kopen, laten plaatsen door een vakman.

Afhangen van voordeur CanDo ML650

Ik wil een Cando ML650 voordeur laten installeren. Ik heb globale afmetingen van de deur maar deze zijn niet helemaal correct. Ik kan de deur online bestellen.

Penslot installeren

In de voordeur wil ik graag een penslot plaatsen. Ook eventueel een nieuw voordeurslot. Afhankelijk van de prijs.

Voordeur van GAMMA monteren

Ik wil bij Gamma een voordeur bestellen die gemonteerd moet worden. Het betreft een voordeur die naar binnen draait, met veiligheidsbeslag & driepuntssluiting. Wat zijn de kosten voor het monteren van de deur, het afhangen en het slot installeren?

Installeren van een automatische deuropener

We zouden graag onze gezamenlijke voordeur willen voorzien van een automatische deuropener, op afstand bedienbaar.

Bruijnzeel Heuvelrug deur plaatsen

Recent heb ik een voordeur bij de Gamma gekocht. Betreft model Bruijnzeel heuvelrug met veiligheidspakket (3-puntsluiting, knoppen, dievenpennen, etc). Betreft model met twee langwerpige ruiten die nog in de deur geplaatst moeten worden (van circa halverwege tot boven). Ik zou graag een offerte willen voor het installeren van bovenstaande deur inclusief het schilderwerk (wel apart gespecificeerd).

3 puntssluiting in voordeur maken

Ik zou graag een 3- puntsluiting willen laten installeren maken in mijn houten voordeur, 40 mm dik. Separaat zou ik ook een prijs ontvangen wanneer ik in mijn tweede achterdeur ook een 3-puntsluiting laat installeren. Kun u ook advies geven wel slot het beste bij onze situatie zal passen?

Nieuwe voordeur laten plaatsen

Graag willen we onze nieuwe houten voordeur, die na 17 mei a.s. wordt geleverd, laten inhangen in ons huis. Hierbij eventueel ook de oude voordeur nog verwijderen en de brievenbus overzetten, 3 nieuwe scharnieren met dievenklauwen aanbrengen en het slot overzetten of een nieuw slot installeren. Reactie bij voorkeur per email in verband met een vakantie van 5 mei tot 17 mei. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe voordeur installeren

Ik wil zelf een voordeur uitkiezen bij de Praxis in Purmerend. Anti inbreekstrip en slot mee installeren.