Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voordeur deurposten en omliggende kozijnen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voordeur deurposten en omliggende kozijnen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voordeur deurposten en omliggende kozijnen vervangen

Voordeur, deurposten en omliggende kozijnen vervangen

Wij willen onze voordeur en deurposten vervangen, inclusief het raam en kozijn daar rechts van (is één geheel) Als het mogelijk is ook het raam aan de muurzijde van de deur.

Deurposten vervangen

We willen de dorpel en wellicht (als dat nodig is) een deel van de deurpost van onze voordeur laten vervangen. Hij is nu van hout, huis uit 1988, dorpel en deurpost met datzelfde materiaal vervangen in overleg. Wat is de prijsindicatie van deze werkzaamheden? Contact bij voorkeur via mailadres.

Verzakte deurposten herstellen

De verticale deurposten zijn verzakt, waardoor de dorpel onder spanning komt te staan en bol is gaan lopen. Op zoek naar een oplossing waarbij de deurposten ondersteund worden (niet verder verzakken) en de drempel weer recht loopt zodat de deur weer aansluit en normaal dicht kan. Probleem is het grootste bij de achterdeur, maar doet zich ook voor bij de voordeur. Achter is de dorpel in de hoeken van de deuropening naar beneden gedrukt door de verticale kozijnposten. Hierdoor ontstaat er in de hoeken ruimte onder de achterdeur waardoor we naar buiten kunnen kijken. Bij de voordeur lijkt de dorpel omhoog gekomen waardoor deze aanloopt tegen de voordeur. Vanwege werk lastig bereikbaar op mobiele telefoon, reacties graag via email.

Nieuwe voordeur en ventilatieroosters in ramen plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een nieuwe, stevige en veilige voordeur, van hout met eventueel veiligheidssloten. Ook moeten in de woning twee ontluchting / ventilatie roosters in de ramen worden gemaakt, dubbelglas kunststof. Wat zouden ongeveer de kosten kunnen worden? Ik heb een mooie houten voordeur bij Praxis op het oog, zonder de deurposten. Over de ventilatieroosters wil ik me graag laten adviseren.

Drempel en deurposten vervangen

Drempel vervangen van de voordeur. De drempel is van hout, deze is verrot. Gedeelte van posten vervangen. Van de posten moet een stukje af, ook hier is een deel verrot.

Vochtprobleem bij de voordeur oplossen

Het betreft een vochtprobleem bij voordeur, (regen)water loopt langs deurposten naar beneden en vervolgens over dorpel de gang vloer op. Ik denk dat de dorpel vervangen moet worden om dit probleem te verhelpen. Het betreft een stenen dorpel. Graag uw advies en een indicatie van de kosten om dit probleem te verhelpen.

Deuren bijschaven

12 deuren bijschaven evenwijdig aan deurposten aan de lange kant en de bovenkant. Het zijn oude deuren die ik graag weer netjes wil hebben. Graag de voordeur tochtvrij en minder geluidsdoorlatend maken en een raampje vastzetten die nu vast zit met een kartonnetje, 10 x 15 cm.

Voordeur vervangen

Ik heb een voordeur die vervangen moet worden. De deurposten zijn deels van staal en voorzien van 2 extra slotgaten voor een driepuntsslot en dievenklauwen. De deur ga ik zelf aanschaffen bij de Praxis.

Reparatie houtwerk voordeur

Bij de voordeur is de drempel verrot en dient vervangen te worden. Daarnaast zijn beide deurposten vanaf de grond tot zeker 20 cm daarboven ook verrot en dienen vervangen of gerepareerd te worden.

Deur plaatsen

Ik wil een deur plaatsen halverwege de gang bij de voordeur, er moeten dus ook deurposten komen. Ook een balk of iets dergelijks plaatsen om de buizen te verbergen. Deur is aanwezig.