Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voordeur compleet maken en afhangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voordeur compleet maken en afhangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voordeur compleet maken en afhangen

Compleet kozijn met een deur inbouwen

Voor een winkelpand een kozijn inclusief voordeur inbouwen ter vervanging van bestaande glazen klapdeuren. Eventueel met deurbel.

Voordeur compleet maken en afhangen

Onze aannemer heeft er een potje van gemaakt en zijn werk niet afgemaakt. Een van die dingen die nog gedaan moeten worden is de voordeur vervangen. Ik heb alles in huis. De deur zelf, nagenoeg helemaal op maat. De scharnieren, de brievenbus, de driepuntsluiting plus deurknoppen en slot. Alles moet alleen nog in elkaar worden gezet en de deur moet nog worden geplaatst.

Dorpel buitendeur vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van een voordeur houten onderdorpel deurmaat 93 cm. Het liefst hardsteen graag de kosten zien compleet plaatsen. Huis is uit 1978.

Voordeur Victor laten plaatsen

Compleet afhangen van de aangeschafte voordeur "Victor" (binnenmaat van de deurpost 93.2 x 2.11 cm). Graag ergens begin oktober de deur afhangen.

Complete voordeur leveren en monteren

Voor mijn dochter ben ik op zoek naar een niet te dure, compleet geïnstalleerde voordeur. De deur mag basic zijn, de veiligheid staat voorop. Daarnaast is er geen voorkeur qua materiaal wel dient er een brievenbus en glas in gemonteerd te zijn.

Voordeur met kozijn en dorpel plaatsen

Ik wil de oude voordeur verwijderen en een compleet nieuwe voordeur plaatsen met kozijn en dorpel. De deur is 103 bij 211 cm.

Deuren compleet laten afhangen

Ik wil graag 3 deuren laten ophangen inclusief slotwerk brievenbus en dingetjes die erbij horen. Het gaat om de voordeur, achterdeur en schuurdeur.

Voordeur met veiligheidsbeslag afhangen

Ik wil een voordeur boris af laten hangen. Compleet met veiligheidsbeslag. De breedte van de deur is echter 91,8 cm. De maat die ik kan bestellen is 88 cm of 93 cm. Als ik dan 93 bestel krijgen jullie die er dan in? Of moet ik echt een deur op maat bestellen.

Voordeur compleet vervangen

Wij willen onze voordeur laten vervangen. Gaarne inmeten en opgave van de mogelijkheden. Leveren van de deur, scharnieren en driepuntssluiting. Beslag is zo goed als nieuw en kan hergebruikt worden.

Voordeur compleet laten vervangen

Ik zou graag mijn voordeur willen laten vervangen voor een nieuwe deur inclusief 3-puntssluiting, knop, slot, brievenbus, compleet gemonteert. De deur moet worden voorzien klein glasgedeelte in het bovenste deel, met isolatieglas en aan de binnen- en buitenzijde geschilderd.

Partners

Partners van Casius