Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vlonders leggen in voortuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vlonders leggen in voortuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vlonders leggen in voortuin

Aanleggen dakterras met afzetting

We willen graag een dakterras ( 4 x 5 meter) aan laten leggen met houten vlonders.

Vlonders leggen in de voortuin

Ik wil graag vlonders leggen in de voortuin (30 m2) van donker composiet.

Grote vlonders maken op een binnenplaats

Wij hebben een woning gekocht in Kortgene. De "tuin" is een binnenplaats van 8.70 x 4.20 meter. Omdat er een betonnen bint ligt, willen we 2 grote vlonders maken. 1 op de hoogte van de bint en 1 een trede lager, in verband met de terrasdeur. Graag een offerte om dit neer te leggen.

Composiet vlonders op het balkon leggen

Voor 8 balkons willen we graag een offerte voor het leggen van vlonders. De maten zijn 6 x 2 meter. We zouden dit graag in delen willen laten 2 of 3 lossen delen willen laten leggen, zodat het gemakkelijk eronder kan worden schoongemaakt. Voorkeur gaat uit naar composiet (minder onderhoud, minder glad door aanslag).

Vlonders of tegels op het balkon laten leggen

Ik wil graag composiet vlonders of tegels laten leggen op mijn balkon. Ondervloer is van bitumen en dit mag niet beschadigd worden. Balkon zit op de eerste verdieping en is ongeveer 7 vierkante meter groot. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vlonders op het balkon aanbrengen

Ik wil graag op het balkon vlonders laten leggen. Het balkon is 1.50 bij 2.50 meter groot.

Onderhoudsvrije tegels op het balkon leggen

Ik heb een aantal jaren geleden Bankirai vlonders op mijn open balkon (ongeveer 3 x 2 meter) laten leggen. Het ziet er niet meer uit en ik zak er door heen. Ik wil nu tegels op mijn balkon laten leggen, onderhoudsvrij en geschikt voor een open balkon. De vlonders moeten eruit. Welk bedrijf levert zulke tegels en legt deze ook?

Houten vlonders leggen op de balkon

Ik zou graag de vloer van mijn balkon willen laten opknappen door middel van het leggen van (kunst)houten vloerdelen. Het balkon loopt sterk af, nogal scheef en ik zou graag de vloer zo gelegd hebben dat het wat egaler wordt.

Houten vlonders op balkon laten leggen

Ik wil graag mijn balkon voorzien van houten vlonders / planken. Het balkon is rechthoekig, ongeveer 7 m².

Hardhouten planken op het balkon leggen

Graag zou ik op mijn balkon de losse tegel vlonders die er nu liggen laten vervangen voor hardhouten planken en tevens zou ik aan een kant van mijn balkon een schutting/houten wand willen laten plaatsen. De afmetingen van mijn balkon zijn 1.50 x 7 meter. Het houten wandje moet dus 1.50 meter breed zijn, hoogte moet nog bepaald worden.

Partners

Partners van Casius