Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vlonderplanken op balkon leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vlonderplanken op balkon leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vlonderplanken op balkon leggen

Vlonderplanken verwijderen en vernieuwen

Ik wil in mijn tuin op twee plaatsen nieuwe vlonder planken laten aanleggen en de vlonder planken die er nu liggen laten verwijderen. Betreft een balkon van ongeveer 140 cm bij 220 cm (er liggen nu 9 vlonder planken) En het betreft de achtertuin van ongeveer 210 cm bij 250 cm ( hier liggen nu 15 vlonder planken). Ik zou me graag willen adviseren in welke vlonder planken wij het beste kunnen nemen en wat dit gaat kosten. Kunt u als optie erbij vermelden wat de meerprijs wordt als u de oude planken afvoert?

Vlonderplanken op balkon leggen

Ik wil graag houten planken op mijn balkon. Mijn terras heeft echter een speciaal formaat met diepe, niet haakse hoeken. Het is een soort driehoekvorm. Nu ben ik benieuwd hoeveel de kosten bij jullie zijn voor deze klus? Het balkon schat ik zo rond de 3 a 4 m2.

Balkon: composiet vlonderplanken laten leggen

We willen graag composiet vlonderplanken op ons balkon laten leggen. Het gaat om een balkonnetje van 2 m² maar we willen het toch mooi maken. Helaas is de dekvloer heel slecht afgewerkt en oneffen, misschien moet eerst een deel van de dekvloer worden vervangen, voordat planken kunnen worden geplaatst. We hebben dus volgende werkzaamheden nodig: - Eventueel dekvloer glad maken / vervangen - Inmeten, levering en montage van composiet vlonderplanken voor ongeveer 0.82 x 2,20 meter balkon (een beetje schuin).

Balkonvloer met composiet vlonderplanken leggen

Ik heb een betonnen balkon van ongeveer 420 x 170 cm en wil daar composiet vlonderplanken op laten leggen. Ik heb deze inmiddels gekocht. De planken zijn 15 cm breed. De balkonvloer ligt 7 cm dieper dan mijn woonkamervloer. Ik wil de vlonderplanken op een goede hoogte laten leggen en op maat laten maken. Het is voor mij belangrijk dat ik ze eventueel 1x per jaar kan losmaken en de ondergrond kan reinigen. Ik wil even bespreken hoe dit het beste kan worden uitgevoerd en ontvang daarna graag uw offerte.

Vlonder planken leggen van WPC composiet

Ik wil vlonderplanken laten leggen (WPC composiet 2 x 14 x 225 cm) op mijn balkon. De afmetingen van mijn balkon zijn 6.30 bij 2.90 meter. Graag zou ik willen weten wat het leggen hiervan mij gaat kosten. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Vlonderplanken op het balkon aanleggen

Ik wil graag op mijn balkon 12 m² vloerplanken laten leggen op balkjes. Zie ook bijlage foto. Maximale hoogte 5.5 centimeter in verband met de balkondeuren. Graag ontvang ik een offerte waarbij ik zelf de materialen lever en een offerte, waarbij jullie ook de materialen aanleveren; met een hardhouten versie en een goedkopere variant (10 jaar levensduur).

Balkon van composiet vlonderplanken voorzien

Ik wil graag mijn balkon met composite vlonderplanken bedekken, met bijvoorbeeld Composiet "Sienna" 400 x 15 x 2.1 centimeter. Deze planken moeten op maat gezaagd worden en vastgemaakt op dwarsbalken, zodat ze op gelijke hoogte met de balkonrand komen. Het balkon is 4.8 x 5.8 meter groot.

Balkon van houten vlonderplanken voorzien

Ik wil graag mijn balkon met houten vlonderplanken bedekken, met bijvoorbeeld Douglashout 13.8 bij 2.4 bij 3 meter lang. Deze planken moeten op maat gezaagd worden en vastgemaakt op dwarsbalken, zodat ze op gelijke hoogte met de balkonrand komen. Het balkon verloopt na 1.70 meter van 2.74 naar 2.52 meter. Er zullen ongeveer 18 planken nodig zijn en 5 dwarsbalken die over het balkon verdeeld moeten worden. Ik laat deze werkzaamheden graag zo spoedig mogelijk uitvoeren op een zaterdag of woensdag.

Houten tegels of vlonderplanken aanleggen

Ik wil houten tegels of vlonderplanken laten leggen op mijn balkon van ongeveer 1.54 bij 5.40 meter. Het balkon heeft een vlakke ondergrond.

Vlonder op balkon plaatsen

Mijn balkon/terras is 5 meter lang en 2.40 meter breed. De ondergrond bestaat uit gladde tegels. Graag wil ik hierop een vlonder laten plaatsen, bijvoorbeeld met de vlonderplanken van Douglas van 3 meter x 15.8 cm. Graag prijsopgave van de kosten van montage en benodigde vlonderplanken.