Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vlizotrap naar de vliering laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vlizotrap naar de vliering laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vlizotrap naar de vliering laten maken

Vlizotrap naar de vliering laten maken

Boven onze garage bevindt zich een vliering. Graag zou ik een vlizotrap laten plaatsen naar deze vliering. Er is nu een opening om naar de vliering te komen. Voor een vlizotrap zal ook deze opening groter gemaakt moeten worden. Al het benodigde materiaal laat ik graag leveren door de timmerman zelf. De garage heeft een normale hoogte.

Plafond begane grond verlagen

Plafond begane grond verlagen door middel van rachels inclusief stucplaat. 77 m2. Vliering maken op zolder inclusief vlizotrap. 23 m2. Geïsoleerde scheidingswand plaatsen tussen badkamer en slaapkamer. 6,5 m2.

Vliering met vlizotrap maken

Op onze zolder willen wij op de overloop een vliering (ongeveer 2 bij 3 meter) met vlizotrap laten maken. Deuren op de overloop zijn zo’n 2.30 meter hoog. Op 1 van de bijgevoegde foto’s is de huidige situatie op een bouwtekening te zien. Materialen in overleg.

Vlizotrap laten plaatsen

Wij willen graag een vlizotrap laten plaatsen naar onze vliering, op dit moment is onze vliering heel slecht bereikbaar. Het plafond is van relatief zacht materiaal, in ieder geval geen beton of hout.

Vliering op zolder maken

Wij willen graag op zolder een vliering laten maken met een vlizotrap erin. Er moet een houten constructie komen. We hebben een rijtjes huis (nieuwbouw, 2 jaar oud) met schuine daken op zolder. Het huis is 4.80 breed. Kan er iemand komen kijken naar de situatie alvorens het opmaken van een offerte. Afhankelijk van de meerkosten willen wij indien mogelijk ook een extra dakraam (Velux ggl sk08) laten plaatsen. Er zit momenteel nog geen raam in, voor zover ik weet zitten er geen balken waar rekening mee gehouden moet worden. Het gaat om een dak met dakpannen, isolatiemateriaal en hout. Dus wij zouden graag een offerte ontvangen waarop dan apart de meerkosten voor het raam staat.

Dakraam vervangen

Ik wil graag ons dakraam laten vervangen. De huidige is oud en het kozijn verrot. Het gaat om een zolderraam (vliering, via vlizotrap) van ongeveer 70x130 cm. Een nieuw raam hebben we nog niet. Willen een raam dat goed isoleert en onderhoudsvrij is. Op het dak zijn pannen rondom.

Houten trap voor vliering plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Op dit moment zit er een vlizotrap die vervangen moet worden door een houten trap. Er moet om bovenin een kwart draai te kunnen maken in de naastgelegen kamer een sparing uit gehaald worden.

Vliering met vlizotrap laten maken

Klapdak. Vliering 5,5 x 4,5

Vlizotrap laten plaatsen

Ik wil graag een vlizotrap laten plaatsen ten behoeve van een vliering. Ik heb nog geen vlizotrap in bezit maar wil ik graag in overleg met vakman aanschaffen. Er is nu nog een open balkenlaag, die zo nodig aangepast kan worden.

Vaste zoldertrap laten maken

Het betreft hier een (dichte) trap naar de vliering van een jaren '30 woning. Bovendien dient er een trapgat gezaagd te worden. We hebben nu een vlizotrap, maar deze zit op een andere plek dan waar ik de vaste trap graag wil hebben. We hebben een houten verdiepingsvloer.

Partners

Partners van Casius