Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een vlizotrap verwijderen en een vaste trap realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een vlizotrap verwijderen en een vaste trap realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een vlizotrap verwijderen en een vaste trap realiseren

Verwijderen vlizotrap en plaatsen vaste trap

Ik wil de huidige vlizotrap laten verwijderen en daarvoor een vaste gesloten trap naar de zolder laten maken en eventueel een dakkapel. Ik maak graag een afspraak met een vakman om de situatie te bekijken en alles op te meten.

Een vlizotrap verwijderen en een vaste trap realiseren

Ik zoek een trappenspecialist die mijn bestaande vlizotrap naar zolder kan verwijderen en hier een vaste trap voor in de plaats zou kunnen realiseren. Het trapgat dient groter gemaakt en verplaatst te worden. Dit moet gebeuren in een houten vloer. Ik bespreek graag met de vakman de verschillende mogelijkheden.

Vlizotrap vervangen

Ik zoek een trappenspecialist die mijn oude vliezotrap (één geheel) kan verwijderen en een nieuwe Dolle (klapbaar) trap kan plaatsen. Het werk moet plaatsvinden in mijn woning welk goed bereikbaar is.

Vast trap plaatsen en vlizotrap verwijderen

Ik wil een vaste kwart trap laten plaatsen en een vlizotrap verwijderen.

Zoldertrap verplaatsen

Ik wil verschillende dingen laten doen, vlizotrap laten verwijderen, het gat dichtmaken, een nieuw gat maken, vaste open trap plaatsen en de elektra verplaatsen. Ik ben verder totaal niet technisch aangelegd dus ik zoek iemand die dit project verder met mij kan uitdenken en mij kan adviseren.

Trapgat zagen in beton en trap leveren en plaatsen

Een trapgat voor een vaste trap zagen in een betonnen vloer. Het trapgat komt in de zolderverdieping. Er zit nu een vlizotrap in het midden van de vloer. Het gat voor de vaste trap moet op een andere plek komen. De trap ook leveren, als dat kan. Tevens de vlizotrap verwijderen en het gat van de vlizotrap dichten. Graag ook het puin afvoeren.

Vaste trap plaatsen

Wij willen onze vlizotrap graag laten verwijderen en een vaste (open) trap laten plaatsen. Het gat in het plafond (hout) moet groter gemaakt worden.

Houten zoldertrap plaatsen

Ik wil graag een houten vaste zoldertrap naar zolder van 10 treden en 2,5 meter lang en 1,10 meter breed. Ook graag de huidige vlizotrap verwijderen. Houten muur moet ook worden verwijderd van 2,5 bij 1 meter.

Vlizotrap verwijderen en trap plaatsen

Wil graag een vaste trap in plaats van de vlizotrap. Dit kan eventueel een meter naar rechts van de vlizotrap. De vloer/plafond is van hout.

Vaste trap naar zolder laten maken

Ik wil een vaste trap naar de zolder laten maken. De trap moet gemaakt en geplaatst worden. Er zit nu een vlizotrap, deze verwijderen plus gat dichten en een nieuw gat in de betonnen verdiepingsvloer maken. Als nieuwe trap wil ik graag een houten dichte trap, deze moet tegen een wand worden geplaatst. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius