Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vlizotrap vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vlizotrap vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vlizotrap vervangen

Vlizotrap vervangen

Er moet voor de zolder een nieuwe vlizotrap geplaatst worden en de oude eraf gehaald worden. Wat zijn de kosten hiervan?

Trapgat verplaatsen en vlizotrap vervangen door een ruimtebesparende vaste trap

Ik wil een trapgat laten verplaatsen en dan een vaste ruimtebesparende trap laten plaatsen.

Vlizotrap vervangen

Mijn vlizotrap is kapot en moet vervangen worden door een nieuwe vlizotrap. Afmetingen van het gat: breedte 100 cm lengte 76 cm. Wij willen graag geadviseerd worden hierin.

Vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap

Ik wil een offerte ontvangen voor het vervangen van onze vlizotrap door een voor een vaste trap naar de zolder. De vlizotrap moet worden verwijderd en de opening in de houten zoldervloer moet worden dichtgemaakt. Er moet een nieuw trapgat worden gemaakt en een open zoldertrap gemonteerd worden. We laten de klus hier graag goed inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Vlizotrap vervangen

Mijn dolle zoldertrap van 120 x 60 cm van de Gamma is defect. Een nieuwe kost €79. Het vervangen van deze trap is misschien goedkoper dan het repareren. Graag offerte voor het vervangen van de vlizotrap door hetzelfde model.

Vlizotrap laten vervangen

Bestaande vlizotrap is stuk. Moet vervangen worden. Het gaat om een houten vlizotrap die naar boven geschoven wordt en er moet een vervanging komen. Waar de vlizotrap scharniert is het kapot gegaan.

Vlizotrap vervangen

Ik wil de ophanging van mijn vlizotrap vervangen en/of de gehele vlizotrap vervangen door een nieuwe. Het is een oude trap, een jaar of 20 oud. Een paar scharnieren zijn los gekomen en het luik sluit niet meer goed. Graag even komen kijken.

Vlizotrap door een vaste zoldertrap vervangen

Ik wil graag mijn vlizotrap eruit en een gat trap met nieuwe trap in de hoek van de gang en niet in het midden van de plafond. De trap moet dus doordraaien.

Vlizotrap vervangen door laddertrap

Wij hebben nu een vlizotrap naar de zolder wat we absoluut onpraktisch vinden. Onze hal boven is maar een hele kleine hal. Nu zag ik de laddertrap op uw website voorbij komen van metaal. Dit lijkt me een hele mooie oplossing. Alleen zou ik graag een prijsindicatie van deze trap willen hebben.

Vaste halfslag trap plaatsen

Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn voor het vervangen van de vlizotrap naar zolder door een halfslag trap, 13 treden. Het trapgat in de houten vloer zal eventueel wel aangepast moeten worden.

Partners

Partners van Casius