Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vlizotrap aan laten brengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vlizotrap aan laten brengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vlizotrap aan laten brengen

Vlizotrap aan laten brengen

Ik wil graag een vlizotrap laten plaatsen. Mijn luik is 47 cm bij 97. Dit is geloof ik geen gangbare maat voor een trap. Ik weet dan ook niet goed welke maat trap ik zou moeten aanschaffen.

Vlizotrap naar zolder aan laten brengen

Ik wil graag een vlizotrap op de zolder laten plaatsen. Op dit moment is er een klein luik, we willen een groter luik van 70 bij 112 centimeter laten maken. Het is een houten verdiepingsvloer.

Houten vlizotrap aanbrengen

Graag offerte voor het aanbrengen van een houten vlizotrap, een Fakro lws van 55x111 (reeds aanwezig). Op dit moment is er toegang naar zolder alleen mogelijk via een optrekluik en het bestaande gat moet ook breder gemaakt worden om de vlizotrap aan te brengen.

Nieuwe vlizotrap plaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor een opnieuw te plaatsen vlizotrap naar de zolder, opvouwbaar. De vakman dient deze zelf mee te brengen.