Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vide dichtmaken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vide dichtmaken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vide dichtmaken

Vide dichtmaken

Wij willen de vide op de eerste verdieping dicht laten maken zodat we meer ruimte hebben. De vide is 2,5 bij 3 meter.

Vide dichtmaken

Graag zouden wij vrijblijvend een globale offerte willen wat het zou kosten om een bestaande vide dicht te maken. Deze moet sterk genoeg zijn om te belopen en eventueel meubels op te kunnen plaatsen. De onderzijde willen wij dan weer aanstuken en sluiten tot aan het plafond. Vide is 1.78 bij 2.68 meter. Graag met hout dichtmaken.

Vide dichtmaken

Afhankelijk van de prijs willen we onze vide dichtmaken boven onze woonkamer. De breedte is 4.27 meter en diepte is 1.51 meter. Wat zou ons dat gaan kosten? De werkplek is goed bereikbaar en er kan voor de deur worden geparkeerd. De afvoer van het afval mag apart worden genoteerd op de offerte.

Vide dichtmaken

Ik wil de vide dichtmaken met behoud van de wenteltrap. Om het trapgat moet dan iets komen ter voorkoming van valgevaar. Zelf denk ik aan doorzichtig materiaal zoals kunststof. Om toch zo veel mogelijk lichtinval te behouden is het aanbrengen van glasplaten in de vloer gewenst. De vide is 4 meter breed en 1.40 meter diep. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Dichtmaken van de vide

Vide verbinding keuken en woonkamer dichtmaken

Vaste trap naar zolder laten maken

Ik wil graag een vaste trap naar zolder. Een molenaarstrap loopt momenteel via een slaapkamer naar de zolder toe. Indien mogelijk die verplaatsen naar het trappenhuis. De verdiepingsvloer is van beton. Boven het trappengat moet dus een gat gemaakt worden. Optioneel het deel van de vloer in de slaapkamer dichtmaken. Dat is ongeveer 5 x 4 meter, het is een soort vide.