Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervanging lichtkoepel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervanging lichtkoepel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervanging lichtkoepel

Vervanging lichtkoepel

Onze huidige lichtkoepel is aan vervanging toe. Zie foto

Lichtkoepel vervangen

Het betreft het vervangen van een lichtkoepel op de uitbouw van de woonkamer (gericht op het zuiden). Vier jaar geleden is een witte dakbedekking op het dak aangebracht. Lichtkoepel is in 1998 aangebracht en heeft een dagmaat 100 x 100. De koepel vertoont nu condensvorming, het lijkt erop of er lekkage is. Ook vragen we ons af of de dakopstand nog goed is omdat deze sterk verkleurd is vanwege de zon. Kan worden volstaan met alleen vervangen van de koepel? We denken aan een een vervanging waarbij we ons oriënteren op een driewandige lichtkoepel en/of mogelijk met ventilatiestand. De dakuitsparing is aan de binnenkant afgewerkt met gipsplaten.

Lichtkoepel (bolletje) vervangen

Ik heb een lichtkoepel (bolletje) van 120 bij 120 cm waar scheuren in zitten en ik wil deze graag vervangen door een plat raam (weet niet hoe). De oprand is na idee nog goed, dus ik zou alleen gaan voor de vervanging van de koepel. Deze wel dubbelwandig of drie dubbelwandig.

Lichtkoepel leveren en plaatsen

Kunt u een aanbieding maken voor de levering en montage, ter vervanging van een bestaande lichtkoepel type: DW PC / PC 100 x 200 cm helder? Deze mag geplaatst worden in een dakkozijn / dakterrasentree. De werkplek is goed bereikbaar.

Lichtkoepel in schuin pannendak vervangen

Wij willen graag onze lichtkoepel laten vervangen. De koepel zit in het schuine pannen dak. Sparing in dak 1000 mm x 2000 mm, venster 750 mm x 1750 mm (binnen zijde gemeten). We willen eventueel meerdere optie bekijken, 1 op 1 vervanging, meerprijs indien te openen. Bestaande koepel heeft nu iets lekkage aan de opstand bij bepaalde wind. Voorkeur koepel met behoorlijke isolatiewaarde.

Kunststof lichtkoepel vervangen

Heb een kunststof, zonwerende (vaste) dubbelwandige lichtkoepel. Deze is van binnenuit gemeten ongeveer 1.20 bij 1.20 cm. Door barsten die zijn ontstaan is deze aan vervanging toe. Wat kunt u aanbieden?

Lichtkoepel vervangen door een lichtstraat

Vervanging van de bestaande koepel door een lichtstraat. Het moet geplaatst worden in een plat dak. Het dak is 2.40 meter breed en 2 meter diep. We willen graag een lichtstraat over het gehele dag, indien mogelijk. We willen graag een lichtpunt in het midden. We willen een een lichtstraat in de vorm van een zadeldak.

Lekkage aan lichtkoepel verhelpen of vervangen

Op de woning van mijn dochter is een lichtkoepel op het platte dak van de keuken gebarsten. Ook zijn er kleine lekkages via het plakwerk van de bitumen rand rondom de koepel. Graag ontvang ik een prijsopgave voor reparatiewerkzaamheden ofwel vervanging. Op het dak ligt sinds 1989 bitumen dakbedekking met grindballast.

- vervanging één bestaande lichtkoepel ...

- vervanging één bestaande lichtkoepel op plat dak. - afmetingenhuidig dakuitsparing 900x650mm; dagmaat 700x400 mm - nieuwe afmetingen dakuitsparing 900x900mm; dagmaat 700X700mm - uitvoering rechthoekige koepel, polycaronaat, dubbelwandig, helder, met breedflens opstand 15cm dubbelwandig geïsoleerd. Dak niet bereikbaar via vaste trap of iets dergelijks.