Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervanging kozijnen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervanging kozijnen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervanging kozijnen

Vervanging kozijnen

Wij hebben een oud huis en willen aan de voorzijde kozijnen of eventueel alleen de ramen vervangen. Afmeting draaigedeelte 4 maal 2 1.60 m bij 0,55 meter Of eventueel hele kozijn is 4 maal kozijnen + draaigedeelten zoals beschreven. De huidige kozijnen zijn van hard berkenhout gemaakt, en moet meranti worden. Graag ontvang ik een offerte.

Vervanging alle kozijnen voorgevel (2 verdiepingen)

Wij willen de hardhouten kozijnen van de voorgevel laten vervangen op de eerste en tweede etage. Het oppervlak per etage bedraagt ongeveer 8 m2 (5m x 1,60 m). De nieuwe kozijnen willen we ook graag in hardhout, inclusief openslaande ramen. Kunt u ons een all-in offerte sturen, svp? Zie foto

Vervanging meerdere kozijnen eerste verdieping

Wij willen graag de een aantal houten kozijnen van ons jaren 30 huis vervangen (door nieuwe houten kozijnen) op de eerste verdieping. De ramen bxh: 1: 150x130, 2: 165 x 125, 3: 285 x 125 cm. De kozijn bevatten naast een vast gedeelte ook 1 of 2 openslaande ramen. Graag ontvangen wij advies en een prijsopgave voor deze klus.

Reparatie/ vervanging van stalen kozijn binnendeur

Wij hebben een binnendeur met stalen kozijnen waarvan het slot gat is beschadigd. Wij vragen ons af of dit gerepareerd kan worden of dat het echt vervangen moet worden. De afmeting durf ik niet te zeggen.

Vervanging gevelkozijn

Het is een groot gevelbreed en -hoog kozijn, met meerdere deelkozijnen. Breedte kozijn: ca. 525 cm, opgedeeld in 3 gelijke delen. Hoogte kozijn: ca. 520 cm, opgedeeld in 5 ongelijke delen (van ca. 210 cm hoog tot 60 cm). Inclusief dubbele deur op begane grond naar tuin en te openen raampje op 1e verdieping. Alle kozijnen zijn van hout, en ik wil graag offertes voor zowel kunststof als hout, voor de nieuwe kozijnen. NB: vrijstaande pui, dus overspant van begane grond tot 2e verdieping.

Vervangen meerdere kozijnen

Ik heb meerdere ramen die aan vervanging toe zijn. Graag zou ik een offerte tegemoet zien qua kosten. Het gaat om 3 kozijnen (80 cm bij 1,5 m) en 1 gigantisch kozijn (1,5 bij 2 meter) over bijna de gehele muur.

Vervanging van 4 deuren en kozijnen binnenshuis

4 deuren met kozijnen vervangen voor nieuwe. Het zijn opdekdeuren, het is ook de bedoeling dat de gaten die op de foto te zien zijn weer opgevuld worden zodat het weer één geheel wordt, dit geldt voor alle 4 deuren. Twee van de deuren zijn 85 cm breed, voor de andere twee deuren is dat 75 cm breed. Wij weten niet wat de voor-nadelen zijn van houten kozijnen/deuren ten opzichte van kunsstof dus graag beide opties meenemen in de offerte.

Vervanging kozijnen

Onlangs ben ik samen met mijn vriendin verhuisd naar onze eerste koopwoning. Op de tweede en derde etage bevinden zich aan de achterzijde twee kozijnen met openslaande deuren en prachtig glas-in-lood. Echter, de kozijnen zijn niet in beste staat meer en bestaan uit enkelglas. Ik wil daarom graag de kozijnen vervangen, met plaatsing van dubbelglas én behoud of terugkeer van het glas in lood. Het kozijn op de tweede etage is circa 289 cm breed bij 260 cm hoog en het kozijn op de derde etage is circa 294 cm breed bij circa 235 cm hoog. Graag kom ik met u in contact voor de mogelijkheden en een bijbehorende offerte.

Reparatie kozijnen en vervanging buitendeur

Repareren 4 raamkozijnen door delen hout te vervangen ivm houtrot en 1 raamkozijn glaslat vernieuwen, vervanging 1 boeilijst bij dakgoot, vervanging 1 tuindeur en reparatie stukje hout boeilijst berging.

Vervanging van twee achterdeuren inclusief omlijsting

Ik zoek een kozijnenspecialist die 2 achterdeuren inclusief kozijn kan vervangen. Ik wil graag anti-inbraak hardhouten kozijnen en deuren als vervanging hebben.

Partners

Partners van Casius