Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervanging kozijn BG 1e? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervanging kozijn BG 1e. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervanging kozijn BG 1e

Onderdorpel schuur vervangen door kunststof

Onderdorpel van kozijn van de schuurdeur is verrot. Ooit is deze al vervangen maar opnieuw verrot. Vandaar gaarne vervanging door kunststof.

Een schuin dakraam vervangen

Op de tweede verdieping van ons huis zit een dakraam. Bij hevige regenval lekt het naast dit dakraam en sijpelt druppelsgewijs regenwater langs het houtwerk en muur. De afmetingen van het dakraam zijn circa 110 bij 75 cm. Ik heb interesse in een offerte voor vervanging van het dakraam, zodanig dat het ook niet meer lekt. Ik wil dat mijn huidige raam wordt vervangen door een kunststof velux-raam. Het bestaande kozijn is van hout.

Vervanging kozijnen

Wij hebben een oud huis en willen aan de voorzijde kozijnen of eventueel alleen de ramen vervangen. Afmeting draaigedeelte 4 maal 2 1.60 m bij 0,55 meter Of eventueel hele kozijn is 4 maal kozijnen + draaigedeelten zoals beschreven. De huidige kozijnen zijn van hard berkenhout gemaakt, en moet meranti worden. Graag ontvang ik een offerte.

Vervanging kozijn BG-1e

Het is een groot gevelbreed en -hoog kozijn, met meerdere deelkozijnen. Breedte kozijn: ca. 525 cm, opgedeeld in 3 gelijke delen. Hoogte kozijn: ca. 520 cm, opgedeeld in 5 ongelijke delen (van ca. 210 cm hoog tot 60 cm). Inclusief dubbele deur op begane grond naar tuin en te openen raampje op 1e verdieping. NB: vrijstaande pui, dus overspant van begane grond tot 2e verdieping. Graag vervangen voor hetzelfde soort kozijn, van hetzelfde materiaal (hout) en zelfde indeling.

Vervanging meerdere kozijnen eerste verdieping

Wij willen graag de een aantal houten kozijnen van ons jaren 30 huis vervangen (door nieuwe houten kozijnen) op de eerste verdieping. De ramen bxh: 1: 150x130, 2: 165 x 125, 3: 285 x 125 cm. De kozijn bevatten naast een vast gedeelte ook 1 of 2 openslaande ramen. Graag ontvangen wij advies en een prijsopgave voor deze klus.

Reparatie/ vervanging van stalen kozijn binnendeur

Wij hebben een binnendeur met stalen kozijnen waarvan het slot gat is beschadigd. Wij vragen ons af of dit gerepareerd kan worden of dat het echt vervangen moet worden. De afmeting durf ik niet te zeggen.

Vervanging binnendeuren

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen, afvoeren en het vervangen van 8 binnen opdekdeuren, bijv. skantrae nano Skl 921, waarvan 2 x wc en 1x badkamer. Daarnaast aparte deur voor bijkeuken, bijv aluminium incl. kozijn bruynzeel + zwart beslag.

Vervanging groot raam kozijn op de 1e verdieping

Achterzijde huis raamkozijn vervangingen ivm rottingsverschijnselen. Raamkozijn kan alleen mogelijk alleen aan de binnenkant van het huis verwijderd/geplaatst worden ivm aangebouwde serre aan de achterzijde. Afmeting ongeveer 120 x 500 bestaande uit 3 glasvlakken waarvan 1 bewegend. Zie foto.

Vervanging gevelkozijn

Het is een groot gevelbreed en -hoog kozijn, met meerdere deelkozijnen. Breedte kozijn: ca. 525 cm, opgedeeld in 3 gelijke delen. Hoogte kozijn: ca. 520 cm, opgedeeld in 5 ongelijke delen (van ca. 210 cm hoog tot 60 cm). Inclusief dubbele deur op begane grond naar tuin en te openen raampje op 1e verdieping. Alle kozijnen zijn van hout, en ik wil graag offertes voor zowel kunststof als hout, voor de nieuwe kozijnen. NB: vrijstaande pui, dus overspant van begane grond tot 2e verdieping.

Vervanging van kozijn

Wij willen huidige kozijn vervangen 3 x 3 meter met raam van bovenkant met double glazing glas. Het mag met hout of kunststof graag allebei meenemen in offerte.

Partners

Partners van Casius