Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervanging keukenraam en slaapkamerraam? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervanging keukenraam en slaapkamerraam. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervanging keukenraam en slaapkamerraam

Draairamen naar draai kiepramen ombouwen

Graag zouden we willen weten wat de mogelijkheden zijn om een bestaand houten kozijn met naar buiten openslaande ramen om te bouwen naar een draai/kiepraam constructie zonder de volledige kozijnen te vervangen. Op het ogenblik hebben we een 4-tal ramen waar dit speelt nml. - Keukenraam; afmeting bewegend raamdeel ca. 910x1540mm (bxh) – 1 stuks - Slaapkamer 1; afmeting bewegend raamdeel ca. 710x1650mm – 1 stuks - Slaapkamer 2; afmeting bewegend raamdeel ca. 825x1750mm (bxh) - 2 stuks In de bijlagen stuur ik een aantal foto’s welke hopelijk duidelijkheid geven omtrent de huidige situatie. Vraag is daarbij is of bij vervanging de afmeting van het bestaande raam zelf na aanpassing niet kleiner zou gaan worden. Kunt u aangeven of ombouw mogelijk is? En zo ja, wat zijn hierbij de geschatte kosten? Mocht u zelf nog vragen hebben om een beter beeld te krijgen, dan hoor ik dat graag! Alvast bedankt voor uw reactie en met vriendelijke groet,

Vervanging keukenraam en slaapkamerraam

Het keukenraam (2 x 1,3) en een slaapkamerraam (1,5 x 1,3) moeten worden vervangen.

Kunststof deur- en raamkozijnen plaatsen

Het vervangen van kozijn en voordeur met kunststof materialen; vervangen van een keukenraam door kunststof kozijn en HR++ glas voorzien van ventilatierooster in raam; en eventuele vervanging van raampartijen naast voordeur door kunststof kozijnen en HR++ glas; De kozijnen moeten verdiept zijn met Hollandse hoekverbinding. Tot januari op het Franse telefoonnummer te bereiken, daarna op de andere twee telefoonnummers.

Keukenraam vervangen

Vervanging keukenraam op derde verdieping. Ongeveer 100 x 200 cm met vast bovenraam van 100 breed en 60 hoog en openslaand raam voor het onderste deel bij voorkeur naar binnen openend. Enkel glas is voldoende. Zo simpel mogelijk, ventilatierooster is niet nodig. Inclusief montage. Montage moet van binnenuit gebeuren. Kan niet van buitenaf. Momenteel heb ik hout en het nieuwe kozijn moet van kunststof zijn.

Vervanging 2 ramen met kozijnen ...

Vervanging 2 ramen met kozijnen (keukenraam en slaapkamerraam in bovenhuis) Vervanging hek rondom dakterras, is nu hout en het moet een iets lager hek worden van hout of kunsstof.

Vervanging keukenraam openslaand ca ...

Vervanging keukenraam openslaand ca 110x90cm,balcondeur ca 98,5x220 + kozijnen incl hang/sluitwerk.Bij beide eventueel bovenlicht ook vervangen dan wordt de kozijnmaat uiteraard groter. Eventueel voordeur 95x220 incl hang en sluitwerk.

Vervangen 3 kozijnen, 2 op ...

Vervangen 3 kozijnen, 2 op zolderverdieping, 1 in keuken op begane grond en vervanging buitendeur: zolder: - openklappend raam van ca 65x55 cm - kozijn met 2 openaklappende ramen van ca 50x95 cm, 2 bovenlichten van ca 50x30 cm en venster van 100x150cm. Keuken: - kozijn met bovenlicht van ca 20x50 cm, openklappend raam van ca 50x80 cm en venster van 120x120 cm. - buitendeur (ca 80x200 cm) + kozijn met raam in deur van ca 60x80 cm. Alle ramen zijn enkel glas en moeten dubbel glas worden. Keukenraam + deur voorzien van anti-inbraakvoorzieningen. Boven raamkozijn in keuken zit rollaag van bakstenen, waardoor huidig kozijn doorzakt. Hiervoor moet oplossing bedacht worden.

Het gaat om vervanging van bestaande ...

Het gaat om vervanging van bestaande deuren en ramen. Alle sloten op de deuren en ramen dienen te voorzien zijn van politiekeurmerk anti-inbraak. Het gaat om 1 voordeur, 1 deur die naar tuin leidt en 1 deur die naar een platdak leidt. Allen ± 85cm bij 200cm. Verders moet een keukenraam worden vervangen (± 100cm bij 130cm), dubbel glas. En een slaapkamerraam die naar buiten moet openklappen (± 100cm bij 100cm). Het is bij ons niet duidelijk in hoeverre de kozijnen/deurposten nog gebruikt kunnen worden (slechte staat). Graag zien we de prijsverschillen voor nieuwe kozijnen/posten bij verschillende materialen (alu, hout, kunststof etc).

Bestaand dak (hout en ...

Bestaand dak (hout en polycarbonaatplaten: lek en rot) slopen, nieuwe steunbalken en plat dak van hout plaatsen met afschot, goede dakbedekking. In het dak over een zo groot mogelijke breedte en verder de gehele lengte (ivm zoveel mogelijk lichtdoorlating) het waterdicht inplaatsen, onder een matige helling, van glasplaten, veiligheidsglas o.i.d. Beslist geen plastic platen meer! Doorzichtige materiaal beslaat zeer groot deel van de carport. Carport zit tussen schuur en zijschutting en voorzijde van het huis. schuur staat ca. 2 meter van het huis af, waardoor open ruimte voor keukenraam. Dit is nu overdekt, maar dringend aan vervanging toe. Doel is een droge, veel lichtdoorlatende overkapping van de ruimte voor het huis, voor o.a. auto. Geen gebogen glasconstructie e.d.

Vervanging van oude schuifpui, ...

Vervanging van oude schuifpui, keukendeur en keukenraam. Schuifpui wordt vervangen door openslaande tuindeuren.