Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervanging van de garagedeur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervanging van de garagedeur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervanging van de garagedeur

Garagedeur door openslaande deuren vervangen

Graag een offerte voor vervanging van een oude roldeur van garage (incl afvoer daarvan) door 2 openslaande onderhoudsvrije en goed geisoleerde garagedeuren. Iedere deur bij voorkeur met een kleine strook glas bovenin (voor daglocht in garage). Minimaal SKG** Kleur nog te bepalen.

Vervanging van de garagedeur

De bestaande ijzeren garagedeur met loopdeur willen we vervangen voor een houten garage deur die uit twee gelijkwaardige helften kan bestaan. De ene helft een vast- en het andere deel een openslaande deur. De deur graag voorzien van een meerpuntsluiting. De garage deur is ongeveer 2,15 meter breed en 2,20 meter hoog. De oude garage deur mag afgevoerd worden door de vakman.

Garagedeur door pui vervangen

Ik wil graag weten wat een vervanging van een garagedeur voor een pui kost. Breed 3. 35 bij hoogte 2. 4 ongeveer. Veel voorzieningen zijn er al in de garage.

Garage verbouwen

We hebben een gemetselde garage in de tuin van 10 meter lang en ongeveer 4 meter breed. We willen de garage zo verbouwen dat onze camper er in kan staan, dat betekend dat over een lengte van 5 meter het dak ongeveer 40/50 cm omhoog moet worden gebracht, tevens moet de garage met een meter worden verlengd. Tevens willen we halverwege een houten afscheiding en er moet nieuwe houten buitendeur gemaakt worden (zijingang), ter vervanging van de huidige deur. Op de garage zit nu een plat dak, dat met mastiek is bedekt. Tot slot moet er een oplossing worden bedacht voor de garagedeur, deze vervangen of op een andere manier afdekken. Graag ontvang ik een offerte.

Garagedeur door een kozijn met deuren vervangen

Wij willen graag een houten kozijn laten maken ter vervanging van een bestaande garagedeur. Het kozijn moet twee deuren bevatten. Bijgevoegd is een bouwplan van onze architect voor onze gehele garage, met het betreffende kozijn in de rechter bovenhoek. Het kozijn en de deuren moeten voldoende inbraakveilig zijn, inclusief veilig hang- en sluitwerk. De rest van de garage maakt geen deel uit van deze opdracht. Wij ontvangen graag een offerte.

Garage met carport bouwen

Plaatsen van een nieuwe garage als vervanging van een houten schuur en carport. De garage moet 788 cm x 400 cm worden. Aan de voorzijde (na de 788 cm) moet een garagedeur komen met daaraan een overkapping (carport). Diepte carport is 500 cm. Hoogte garage +/- 280 cm. Op de lange zijde komt de ingang van de garage en tevens twee ramen van ongeveer 140 cm x 100 cm. Dezelfde zijde heeft een luifel van 788 cm x 150 cm. De garagevloer dient vlak afgewerkt te worden. Garage isoleren. Bijgaand een tekening als voorbeeld.

Stalen kozijn monteren

Ik wil graag 1 stalen kozijn van +/- 280 centimeter breed en +/- 250 centimeter hoog, met dubbelglas, laten plaatsen in de muur van de garage. Dit ter vervanging van de huidige garagedeur.

Garagedeur repareren of vervangen

De garagedeur van mijn moeder is ontzet door vandalisme of poging tot inbraak. Voordat de verzekering tot uitbetalen kan overgaan moeten wij een offerte voor de reparatie en of vervanging overleggen aan de maatschappij. Het gaat om een elektrische garagedeur. Graag eerst bekijken of deze gerepareerd of vervangen moet worden, daarna de offerte maken.

Kozijnen gedeeltelijk vervangen

Er zijn drie kozijnen die gedeeltelijk aan vervanging toe zijn. Het zijn kozijnen van 1.5 en 1 meter breed. Verdeeld over begane grond, eerste en tweede verdieping. Onderzijde is wat zacht en daar moet nieuw hout ingezet worden. Tevens even kijken naar de houten garagedeur, is wat vocht bijgekomen. Optioneel het verven erna, in ieder geval wel in de grondverf zetten. Afspraak om te kijken en offerte uit te brengen in de week van 11 augustus , uitvoering in overleg.

Vervanging garagedeur

Garagepoort met goed bestaand hardhouten kozijn -> 2 opties: 1) fabricage en plaatsing van 2 openslaande (geisoleerde) deuren met montage en hang/meerpunts-sluitwek of 2) montage (met ws. wat lichte aanpassingen) van bestaande 2ehands deuren Kozijnbinnenmaat is 259 x 218