Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervanging achterdeur inclusief kozijn? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervanging achterdeur inclusief kozijn. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervanging achterdeur inclusief kozijn

Vervanging achterdeur inclusief kozijn

Wegens inbraak, willen we onze kunststof achterdeur (maat 1.91 hoog en 0.90 meter breed) laten vervangen door een deur die inbraakwerend is.

Achterdeur met kozijn vervangen

Mijn achterdeur is echt aan vervanging toe, maar helaas kan ik dat niet zelf. Ook het kozijn en de dorpel zijn aan vervanging toe. Ik zit te twijfelen tussen een houten of kunststof deur, wat zijn de verschillen en kunt u de kosten apart in de offerte plaatsen? Het is geen standaard deur, het gaat om de afmeting 1.81 meter hoog bij 0.89 meter breed.

Nieuwe achterdeur inmeten en monteren

Onze achterdeur is aan vervanging toe, maar ik zou zelf niet meteen weten wat voor een nieuwe deur ik daarvoor moet gaan kopen. Ik wil een vakman inschakelen om de deur hier in te meten en mij te adviseren over een goede aankoop. Daarna wil ik de nieuwe deur laten monteren. De vakman mag overigens ook een aanbieding doen voor de levering van de nieuwe deur. Ik ontvang graag uw offerte.

Deur vervangen

De achterdeur van mijn inpandige berging is aan vervanging toe. Ik wil bij Praxis een stompe buitendeur kopen, CanDo model ML559. Ik wil de oude deur laten verwijderen en ook laten afvoeren. De nieuwe deur moet worden afgehangen met hang- en sluitwerk en een draadglas ruit. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Achterdeur afhangen met 3-puntssluiting en glas plaatsen

Ik heb een 10 jaar oude achterdeur van 93 x 233 cm die aan vervanging toe is. Ik heb inmiddels precies dezelfde deur gekocht en wil die laten afhangen. Ik wil daarbij het bestaande glas en de bestaande KFV driepuntssluiting laten overzetten in de nieuwe deur. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

Monteren van de achterdeur

Ik wil een nieuwe achterdeur met 3-punts veiligheidssluiting laten afhangen/monteren, ter vervanging van de huidige deur in een bestaand (houten) deurkozijn. Nieuwe deur met montagemateriaal al aanwezig. Deur goed bereikbaar op de begane grond. Hulp voor afhangen aanwezig. Dubbel glas in de deur nog niet gemonteerd. Liefst all-in offerte voor de klus.

Voordeur en achterdeur met stompe kozijnen plaatsen

Wij willen zowel onze voordeur, als de achterdeur van ons huis vervangen. De houten kozijnen (stomp) zijn ook aan vervanging toe omdat de isolatie niet meer is wat het geweest is. De materialen (deurbeslag, deuren, kozijnen) worden door onszelf aangeschaft en vooraf geschilderd indien noodzakelijk. De bestaande slotcilinder dient in de nieuwe deuren geplaatst te worden. (1 sleutel voor alle deuren) Indien er een goed prijsvoorstel wordt gedaan, mogen de materialen ook door vakman worden geleverd.

Achterdeur leveren en plaatsen

Wij zouden graag een nieuwe achterdeur willen hebben omdat de oude aan vervanging toe is, 2.12 meter bij 0.92 meter zijn de afmetingen van de deur. Het hoeft geen dure deur te zijn. Systeem in de deur voor het ophangen moet eventueel vernieuwd worden.

Scharnier vervangen van een achterdeur

Ik wil graag het scharnier van de achterdeur laten vervangen. Het is een boven- en beneden deur met 4 scharnieren. Het bovenste scharnier van de onderdeur is verzakt. Op de scharnieren zitten dievenklauwen. Op de deur zitten 3 sloten en 2 raambomen. Graag vervanging van dit scharnier inclusief dievenklauw. Graag reparatie op korte termijn, omdat de deur moeilijk open kan.

Stalen kozijnen en deuren vervangen

Huis '21 met stalen kozijnen, niet geïsoleerd en enkel glas. Vervanging door geïsoleerde stalen kozijnen en dubbel glas. Het zijn 8 kozijnen met raamopeningen van 1.30 x 1.40 meter en een dubbele tuindeur. En een voor- en achterdeur. Alles op de begane grond en de eerste verdieping.