Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen voordeur en schuurdeur beide inclusief kozijn? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen voordeur en schuurdeur beide inclusief kozijn. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen voordeur en schuurdeur beide inclusief kozijn

Dorpel bij buitendeur vervangen

We willen de dorpel bij onze voordeur vervangen van onze jaren '30 woning. Op dit moment hebben we er een van beton die ook vastzit aan de verhoogde stoep voor de woning. De huidige dorpel tocht en we willen graag de verhoogde stoep voor de woning veranderen. Deze offerte gaat enkel over de dorpel (hardsteen). De dorpel is ongeveer 80/ 90 cm.

Alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof

Vervangen van huidige kozijnen in de gehele voorgevel. Keukenraam 158 breed en 152 hoog voorzien van kiepkantelraam voorzien van tripple glas. Voordeur 103 breed en 224 hoog v.v 3 punts sluiting en tripple glas. Toiletraam 54,5 breed en 43 hoog voorzien van tripple glas. Bovenkamer 158 breed en 185 hoog voorzien van kiepkantelraam en drukgeregeld luchttoevoerrooster en tripple glas. Badkamerraam 156 breed en 62 hoog voorzien van kiepkantelraam en tripple glas. Kozijnen uitgevoerd in kunststof met hout look. Graag ook alternatief in hout aanbieden. Zie foto's

Kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen

Ik wil de kozijnen van de voorgevel van mijn huis vervangen. Daarnaast wil ik de voordeur laten vervangen en op de eerste etage van de woning twee kozijnen aan de achterkant van de woning. Het gaat om een jaren 30 woning met houten kozijnen. Ik wil graag houten kozijnen terug plaatsen. In totaal willen wij graag 4 raamkozijnen met klap kiep kozijnen naar binnen en in de kozijnen ventilatieroosters. De voordeur en het kozijn van de voordeur willen wij laten vervangen zodat hier ook een nieuw raampje boven de deur geplaatst kan worden.

Voordeur van het appartement vervangen

De toegangsdeur van mijn appartement moet worden vervangen doordat deze kromgebogen is door lekkage. Daardoor sluit deze niet meer goed. De voordeur heeft een Italiaans slot. Deze wil ik graag in de nieuwe voordeur willen hebben. De nieuwe deur wil ik van vrij massief hout hebben. De voordeur is van een standaard maat, ongeveer rond de 2 m hoog, de breedte durf ik niet te zeggen. Graag maak ik afspraak voor schouwing en uitbrengen offerte. Het zou fijn zijn als we de klus in maart kunnen afronden.

Nieuwe voordeur plaatsen

Ik wil graag een volledig nieuwe voordeur. De afmetingen zijn ongeveer 2002 mm hoog en 882 mm breed. Mogelijk moet ook het (houten) kozijn vervangen worden. Nieuw veiligheidsslot.

Vervangen kozijnen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van 2 kunststof kozijnen + een deur voor houten kozijnen. Het gaat om een erker en een voordeur, aan de voorzijde van de woning. Graag ontvang ik een offerte.

Het controleren en vervangen van een voor- en binnendeur

Afgelopen zaterdag is er ingebroken bij mij waardoor de voordeur en een binnendeur zijn geforceerd. Ik wil de mogelijkheid tot het vervangen ervan. Ivm verzekeringswerk is er spoed bij.

Middenpaneel in kunststof voordeur vervangen

Ik wil het middenpaneel van mijn kunststof voordeur vervangen door een modernere versie. Het is witte kunststof, en het middenpaneel is ongeveer 1,75 bij 80 cm. Graag ontvang ik een offerte.

Dorpels binnendeur plaatsen en/of vervangen

Omdat wij een gietvloer krijgen zijn er 3 dorpels van binnendeuren in huis die verhoogd moeten worden (of vernieuwd) en 2 dorpels die er nu nog niet zijn, die geplaatst moeten worden. Ook moet onze voordeur ingekort worden.

Leveren en vervangen van voor- en achterdeur

Het gaat om het vervangen van de voor- en achterdeur, waarbij van belang is dat de klus wordt uitgevoerd volgens de subsidie isolatie voorwaarden. Voordeur in maat: 925 * 2175 mm. Achterdeur in maat 875 * 2085 mm. Met hr ++ glas en 3 punts sluitwerk.

Partners

Partners van Casius