Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het vervangen van trap door een stevige basistrap? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het vervangen van trap door een stevige basistrap. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het vervangen van trap door een stevige basistrap

Steile trap vervangen

Momenteel hebben we een redelijk steile trap naar de eerste verdieping. De huidige trap heeft een bovenkwart. Ik wil graag weten wat de mogenlijkheden zijn voor een minder steile trap met zowel een bovenkwart als een onderkwart. Doordat het verlaagde plafond in de hal beneden er uit is, hebben we meer ruimte gekregen. De trap loop tussen 2 draag muren deze mogen en kunnen niet weg. Onderaan de trap zit een deur deze mag weg.

Trapleuning vervangen

Ik ben op zoek naar een trapleuning aan de muur en een vrijstaande trapleuning een een stukje balustrade in dezelfde stijl. We hebben een rechte trap (hout) zonder leuning aan de vrije kant. In verband met kinderen willen we hier graag een veiligere trap van maken.

Pvc trapleuning vervangen

Graag wil ik een passende offerte voor het vervangen van een pvc trap leuning kleur zwart. Lengte ca 5 m1 recht.

Het vervangen van onze trap door een stevige basistrap

Vorige eigenaren hebben een trap zelf gebouwd en geplaatst. Deze is totaal niet stevig (al iemand doorheen gezakt) en wij willen graag een andere erin ivm een peuter. Het gaat om een trap met twee kwart draaien linksom en 13 treden.

Klassieke balustrade realiseren

We hebben een houten trap met een bestaande balustrade. De balustrade zal verwijdert worden. Deze willen we laten vervangen door een balustrade met een klassieke uitstraling, met spijlen en van hout. Het is ongeveer 6-7 meter, vrij standaard. Rond half mei zouden we graag beginnen.

Steile trap vervangen

Wij wonen in een oude woning (1912) met steile trap. We zouden deze graag willen vervangen door een minder steile trap. We horen graag wat mogelijk is en welke kosten daarbij horen. ?? Minder steil maken gaat niet met bestaande trap. Dat betekent nieuwe trap. Een "luie" trap gaat mogelijk ook probleem zijn met doorloophoogte. Als het alleen om stofferen van de huidige trap gaat kunnen ze beter naar een woninginrichter gaan.

Velux ramen vervangen

Het betreft het vervangen van 4 VELUX ramen geplaatst op twee daken van ons appartementengebouw. Het dak is van ZINK. Het gebouw heeft vijf etages bereikbaar met de lift. Het dak is bereikbaar van binnenuit met de trap in het app op de vijfde etage. Gaat om een VvE.

Traptrede in een open houten trap vervangen

Een trede van onze open houten trap heeft een behoorlijke barst. De trede zakt hierdoor behoorlijk door als je erop staat of loopt. Wij willen deze trede laten verwijderen en vervangen door een nieuwe trede. Het betreft de trap naar de 2e verdieping van een huis uit 2011.

Trapgat vergroten en trap plaatsen

Ik wil graag een andere trap. Ik heb nu een spiltrap en ik wil deze door een houten draaitrap laten vervangen. Het trappen gat moet ook vergroot worden. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Trap vervangen

We hebben een open spiltrap met metaal en houten treden en willen graag een dichte houten trap. Het mag ook een iets rechtere trap zijn (kwartdraai boven). De trap staat in de woonkamer dus evt een trapkast zou ook fijn zijn.

Partners

Partners van Casius