Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen rubber profielen kozijnen van 7 appartementen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen rubber profielen kozijnen van 7 appartementen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen rubber profielen kozijnen van 7 appartementen

Raam rubbers vervangen

Ik zit met het volgende, mijn schuif pui die tocht en wou dus mijn tocht borstels laten vervangen maar ook mijn raam rubbers. Mijn raam rubbers zijn aan de binnen kant nat aan de onder zijden en het lijkt tussen het rubber vandaan te komen, verder wordt mijn pui schuifpui nat boven het lucht rooster rooster.

Rubbers van kunststof kozijnen vervangen

Ik wil het rubber van een schuifpui laten vervangen.

Rubbers vervangen rondom dakraam

Rubber van het dakraam laat vocht naar binnen, die wil ik vervangen. Zo snel mogelijk, het liefst volgende week.

Balkon composiet vlonderplanken laten leggen en hekwerk

Op mijn bestaande balkon van 2.70 x 5.40 liggen nu stoeptegels op rubber. Deze wil ik vervangen door composiet en een hekwerk van 1.20 meter hoog rond om het balkon. Ik laat mij adviseren over het soort hekwerk.

Tochtvaldorpel in voordeur vervangen

Het rubber van de tochtvaldorpel van onze voordeur laat los. Het rubber zit op een aluminium U-profiel (hoogte profiel ongeveer 2 cm) in de deur. De deur is ongeveer 93 cm breed. Graag prijsopgave voor reparatie of vervanging.

Rubbers in kozijnen vervangen

Bij een van mijn kiepramen is het rubber blijven plakken en toen ik het raam opendeed schoot hij los en is helemaal uitgerekt. Ik wil het laten vervangen.

Rubbers van kunststof kozijnen vervangen

20 a 25 meter (en dat zowel aan binnen- als buitenkant) rubber van kunststof kozijnen vervangen. Kozijnen bevinden zich op de benedenverdieping, aan de voorzijde van de woning.

Kantel-kiepramen afstellen

Ik wil graag 3 kantel-kiep ramen opnieuw laten afstellen. Ze zijn geplaatst in 2012 (nieuwbouw destijds). Ze openen en sluiten niet zo soepel meer nu. Op 1 raam moet mogelijk het rubber aan de onderkant worden vervangen (maar vastplakken is misschien voldoende).

Rubbers van schuifpui vervangen

Onder de schuifpui komt de rubber uit. Die is verschoven en de schuifpui deur gaat hierdoor niet meer goed open. Ik wil graag een offerte hebben voor wat het kost om de schuifpui eruit te hebben en het rubber goed erin zetten of een nieuw rubber erin hebben.

Balkondeur repareren

Balkondeur sluit niet goed en met regen komt water naar binnen. Ook die rubber isolatie is te vervangen 10 meter. Graag krijg ik een offerte van jullie.

Partners

Partners van Casius