Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak

aluminium garagedeur afvoeren en vervangen door deur en twee ramen. kunsstof

Ik wil graag mijn aluminium garagedeur van onze inpandige garage laten verwijderen en afvoeren en vervangen voor een kunststof pui. Hierin moeten 2 ramen zitten en een normale standaard-maat deur. Graag advies van vakman over soort isolatieglas/niet doorzichtbaar glas/matglas/etc. Ramen moeten niet doorlopen tot op de grond maar onder de ramen een gesloten paneel.

Vervangen 2x ramen en kozijnen

Vervangen van 2 ramen en kozijnen: 1x dakraam 84 cm (tuimel raam), 1x openslaande ramen vervangen door draaikiepraam (momenteel 2 ramen a 24*105 excl kozijnen) mag ook vervangen worden door 1 raam. Graag houten kozijn en dubbelglas.

2 ramen/kozijnen in slaapkamer vervangen

We moeten in ons nieuwe slaapkamer (eerste verdieping) twee ramen/kozijnen laten vervangen. 1 daakraam (tuimelraam), 1 openslaande ramen. Beide vervangen door dubbelglas. Openslaande ramen vervangen door draaikantelraam. Beide hout. Als mogelijk in de eerste twee weken van Juli (of eerder). Dan staat het huis nog leeg.

Vervangen kozijnen

Vervangen kozijnen (en ramen?) aan de voorzijde van het huis. Begane grond: 1 groot raam + wc raam 1e verd.: 1 groot raam, 1 deur, 1 uitzetraam

Kozijnen repareren en/of vervangen (4)

Klus op 1e verdieping. Badkamer raam moet vervangen worden (75×75 cm). 3 andere ramen tonen houtrot. Stukken hout vervangen of nieuw kozijn plaatsen.

Kozijn vervangen (220 x 140) en draaikiepramen toepassen

Kozijn van 220 x 140 ombouwen tot twee draai kiep ramen.

Kozijnen en voordeur vervangen

Ik wil dat de hele kozijnen en de voordeur van de schuur vervangen met kunststof. Afmetingen stuur ik naar de vakman, gaat om 5 ramen en 2 deuren.

Vervangen kozijn en binnendeur

Ik wil graag mijn binnendeur vervangen en ook het aluminium kozijn van de deur. Nieuwe kozijn hoeft niet per se van aluminium te zijn. De afnetingen van de deur zijn 1,05 m breed en 2,45 hoog. Oude deur en oude kozijn moeten eerst worden verwijderen. In de nieuwe deur wil ik graag ramen. Het glas boven de deur (zie foto) mag er uit en dat mag dicht worden gemaakt. Daarnaast zit er een houten profiel dat van de grond naar het plafond loopt, deze is krom. Daar graag ook even naar kijken. Het is op de begane grond.

Vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak

We zouden graag nieuwe ramen in onze nokverhoging willen plaatsen. Er zijn nu 5 ramen aanwezig, waarvan 3 draairamen. We zouden daar graag 3 of 4 kleinere ramen van willen maken i.v.m. de warmte en meer isolatie. Deze staat namelijk pal op het zuiden. De houten kozijnen graag vervangen voor kunststof kozijnen. Graag ook HR++ glas in de nieuwe ramen plaatsen. Tot slot horen we graag wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot extra isolatie. Het gaat om de achterkant van het huis, hier is ruimte om een stijger neer te zetten. Het dak is verder in goede staat en hoeft niet vervangen te worden.

Houten kozijnen dakkapel vervangen

De houten kozijnen en ramen van onze dakkapel moeten worden vervangen. Het gaat om 4 kozijnen, en de nieuwe kozijnen moeten ook van hout zijn. Ik ontvang graag een offerte.

Partners

Partners van Casius