Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van kozijnen en deuren voor houten kozijnen en deuren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van kozijnen en deuren voor houten kozijnen en deuren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van kozijnen en deuren voor houten kozijnen en deuren

Balkondeuren en kozijnen vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een aantal kozijnen en ramen (enkel glas) kan vervangen. Ik heb enkel glas met houten kozijnen (incl. 2 balkon deuren). Ik wil ze vervangen met kunststof kozijnen en dubbelglas hr++. Dit bevindt zich op tweede verdieping.

Vervangen binnendeuren

Ik wil graag mijn binnendeuren vervangen door kamerhoge deuren. Er zitten nu standaard stalen kozijnen in met een bovenlicht en opdekdeuren. Het gaat in totaal om 5 deuren.

Houten kozijnen vervangen

Wij willen 7 stuks houten kozijnen vervangen voor nieuwe houten kozijnen waarvan 4 stuks met draaiknop voorziening.

3 raamkozijnen vervangen

Ik zou graag 3 kozijnen laten vervangen. Ik heb momenteel een hardhouten kozijn van 10 jaar oud die naar buiten open gaat. Ik wil graag een houten kozijn die naar binnen opengaat. De kozijnen die vervangen moeten worden zijn op de 1e verdieping op de slaapkamer.

Binnendeuren en kozijnen vervangen

Vervangen binnendeuren incl kozijnen Wij willen 3 deuren incl kozijnen vervangen. Ik heb op dit moment aluminium kozijnen. Dit moeten houten kozijnen worden, met nieuwe deuren.

Kozijnen en ramen in de erker vervangen

Ik wil de bestaande raampartij in de erker vervangen en van de twee ramen aan de voorkant, één raam laten maken. Ik wil nog wel bovenramen, maar liefst kleiner, waardoor de raampartij eronder groter wordt. Het houtwerk moet berekend zijn op HR++ glas. Bovenramen optioneel offreren met HR++ glas, maar daar komt waarschijnlijk weer glas-in-lood in. De opmetingen van het grote raam is 2,5 x 2,20m. De opmetingen van het kleine raam is 1x 2,20m.

Kunststof kozijnen vervangen

We hebben nu houten kozijnen, en deze willen we door kunststof kozijnen laten vervangen. Het gaat om een entree-pui van 1,80 meter breed en 2,70 meter hoog, en 3 kozijnen op de derde etage.

Aanpassing/renoveren van trapopgang-ruimte op het dak

Het gaat om een jaren '30 tussenwoning met houten plafonds en dak. De opgang (vaste trap) naar het dakterras heeft een opening van 120 cm x 90 cm met zinken afwerking met daarop een kleine kajuit-achtige houten constructie erop in schuine vorm. Ik wil deze constructie renoveren of vervangen voor een nieuwe onderhoudsarme constructie. Eventueel dus iets met kunststof kozijnen. Het is daarbij heel belangrijk om meteen een goede geluidswering te creëren. Het is een uitdaging omdat de beschikbare ruimte om er iets anders van te maken beperkt is. Graag advies van een ervaren dak-timmerman/aannemer. Het dak bestaat uit 2 niveaus, voor een gedeelte met dakpannen en achter plat.

Kozijnen en deuren repareren/vervangen

Mijn zolder heeft een openslaande deur naar een groot balkon. Houten kozijnen en deur zijn in slechte staat. Wil e.e.a. laten repareren of vervangen, over de gehele breedte (twee aparte opengaande deuren). Daarnaast nog schilderen balustrade.

Vervangen kunststof kozijnen voor hout

Vervangen van kunststof erker + 1 deur en 2 ramen. Teven moet er bij het vervangen ook een verwarming verwijderd worden anders kunnen er geen openslaande deuren geplaatst worden

Partners

Partners van Casius