Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen kozijnen en deuren en plaatsen raam? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen kozijnen en deuren en plaatsen raam. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen kozijnen en deuren en plaatsen raam

Vervangen rot kozijn + opknappen alle kozijnen huis

In één van de kozijnen van ons oude huis (1906) zit houtrot. Het betreft een verticaal schuifraam. Graag zouden wij het kozijn laten herstellen, dan wel vervangen. Dit kozijn is ongeveer 1.50 m breed bij 2.40/ 2.50 m hoog. Bovendien willen wij de kozijnen van het hele huis laten opknappen (schuren, verven). Het gaat om ongeveer 10 kozijnen in totaal aan de voor en achterkant van het huis, ook balkondeuren. 3 ramen aan de voorkant van het huis op de 1e verdieping, deze zijn 1.50 m breed bij 2.40/ 2.50 m hoog. En de balkondeur, deze is ongeveer 2 m bij 3 m, daarboven zit nog een raam, maar dit is in principe 1 geheel. Dan 1 nog redelijk groot, ongeveer 2 m bij 1.50 m. Op de 2e verdieping: 5 ramen, waarvan 3 behoorlijk klein (ongeveer 60 cm bij 50 cm) en nog 2 van ongeveer 1.50 bij 1 m. Dan nog 1 rand, aan de achterkant gaat muur over in het dak, daar zit over de hele breedte van het huis een houtenbalk die bijgewerkt moet worden. De kleuren willen wij overleggen met de onderburen, zodat deze hetzelfde zijn. Voor beide klussen zou ik graag twee aparte offertes ontvangen. In de bijlage een foto van het betreffende raam. Ik heb desgewenst meer foto's van de houtrot en het gehele pand.

Dakramen vervangen (2x)

Het gaat om het vervangen van twee 30 jaar oude dakramen, maat 134x83. Dit zijn de buitenmaten. Het zouden houten, kozijnen moeten worden met minimaal dubbelglas. Graag ook een optie voor tripple glas meenemen zodat ik dat kan vergelijken. Zelf kon ik de maten van deze ramen niet vinden dus graag toelichten of dit eventueel groter zou moeten.

Deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks

Medio mei / juni wil ik 5 binnendeuren laten afhangen, inclusief plaatsen kozijnen. Maat deuren welke ik wil gaan aanschaffen zijn 231,5 x 93cm. Kozijnen zijn nog niet aangeschaft. Kan dit bij jullie? Binnendeuren en kozijnen van hout. De raamkozijnen mogen van kunsstof en met dubbel Momenteel zitten er 5 opdek deuren van +/- 83cm breed in de woning, deze ga ik er zelf uithalen. Wat zijn de kosten voor het laten plaatsen van de deuren / kozijnen? Zijn er nog zaken waar ik rekening mee kan houden voorafgaand aan het plaatsen? Ik wil aan de voorzijde van mijn woning de kozijnen laten vervangen +/- 5m2.

Houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof

Uitbouw is er al. Hout en ramen moeten vervangen worden i.b.m. houtrot. Het gaat om 10 kozijnen, en ze moeten vervangen worden naar kunststof, met dubbel glas. Graag ontvang ik een offerte.

Een deur en twee kozijnen vervangen

We willen de voordeur en een kozijn vervangen met daarbij een uitzet raam er boven. Ook willen we een nieuw kozijn met uitval raam in de keuken. Beide van hardhout.

Rubbers van een kozijn vervangen ivm geluidsoverlast

Mijn woning ligt aan een drukke straat met veel verkeer. Op dit moment is er sprake van tocht en geluidslekkage aan de voorkant. Vooral van het geluid heb ik last. Door het vervangen en wellicht extra aanbrengen van nieuwe tochtstrips/kozijnrubbers hoop ik dat de geluidslekkage verminderd. Graag ontvang ik aanbiedingen van vakmensen die verstand hebben van deze problematiek. Wanneer er nieuwe rubbers geplaatst zijn en het geluid is niet verbeterd dan ben ik uiteraard niet tevreden met het resultaat. Het gaat in totaal om vijf ramen (met een omtrek van 23m1) en en vijf kozijnen.

Vervangen kozijnen

Ik woon in een oud jaren 30 boerderij welke nagenoeg niet geïsoleerd is en op veel plekken hebben we nog enkel glas. In de badkamer hebben we vloerverwarming gekregen en deze is verbouwd en hierbij is isolatie gebruikt en er zitten nog oude kozijnen in. Graag zou ik deze laten vervangen voor dubbel glas om zo minder warmte verlies te hebben. Mogelijk wanneer de prijs meevalt wil ik meer kozijnen laten vervangen. Het gaat om 4 ramen van 60x60 cm. Waarvan er 1 open moet kunnen en de andere vast.

10 draaiende delen vervangen van houten kozijnen

Ik had graag een offerte voor 10 draaien delen hout dikte 37 mm breedte van het hout +\- 68 mm. Afmetingen van de draaiende delen is +\- 102 cm x 70 cm. Alles moet voorzien worden voor dubbelglas.

Hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas

Voor mijn gehele appartement (1e en 2e verdieping, voor en achter) zou ik de ramen en kozijnen willen vervangen met isolatieramen (Hr++), waarbij geluidsisolatie aan de voorkant ook van belang is. Ook zouden overal ventilatieroosters in moeten komen. Mocht ook geïntegreerde horren een mogelijkheid zijn is dat voor enkele ramen ook gewenst. In totaal gaat het ongeveer on 24 m2 ramen (25 losse ramen). De kozijnen zijn nu van hout en ik wil er weer hout voor terug in een beetje dezelfde stijl als nu. Een steiger aan de voorkant kan zeker, aan de achterkant staat een serre. Afvoeren laat ik graag doen.

Ramen van dakkapel vervangen

De 2 ramen in de dakkapel lekken bij zware regen en een hendel werk niet meer goed. De maten zijn 2 x 97 x 112 cm exclusief kozijnen. Kunt u zeggen wat het kost om ze te vervangen? Er staat een radiator onder, het schuine dak gedeelte is aan de binnenkant gestuukt en geverfd. We hebben houten kozijnen en dit willen we zo houden. Afvoeren laten we graag doen. Het is vrij lastig om een steiger te plaatsen, we zitten op 3 en 4 hoog. Er is een best brede dakgoot, daar kan overheen gelopen worden, maar jezelf zekeren is dan wel nodig vermoed ik. Na 21 maart willen we graag beginnen.

Partners

Partners van Casius