Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen gewichten in 4 schuiframen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen gewichten in 4 schuiframen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen gewichten in 4 schuiframen

Vervangen gewichten in 4 schuiframen

Er zit nieuw/verzwaard glas in 4 schuiframen. Daar moeten gewichten op aangepast worden. Ook moeten de gewichten geplaatst worden.

Schuifraam herstellen

Ik wil mijn schuifraam weer soepel kunnen open maken. De kabels moeten worden vervangen. Graag een oplossing. De gewichten zijn aanwezig en zijn nu tijdelijk uit het raam.

Gewichten van schuiframen verzwaren

In mijn portiekwoning op 2 hoog heb ik het enkelglas in mijn schuiframen vervangen door dubbelglas. De gewichten die er in zitten zijn nu niet zwaar genoeg om de ramen open te houden. Ik zou graag willen weten of de huidige gewichten kunnen worden verzwaard door middel van lood of toch beter vervangen met veren?

Schuifraam door tuimelraam vervangen

Vakman voor het verwijderen van een oud raam en het leveren en plaatsen van een nieuw raam aan de achterkant van een appartement in centrum Amsterdam. Afmetingen ongeveer 114 cm breed en 196 cm hoog. Is momenteel schuifraam met gewichten. Nieuw raam is idealiter een tuimel/kiep raam met kunststof kozijnen en dubbel glas, maar hoor graag ook andere opties mocht dat beter lijken. Oud raam wel verwijderen, hoeft niet afgevoerd te worden. Zie foto’s voor huidige situatie. Werkzaamheden op korte termijn.

Dubbel glas plaatsen en kozijnen aanpassen

Ik moet in mijn huis 3 ruiten (78x134) met 3 bovenruiten (89x47) enkelglas vervangen voor standaard dubbelglas. Ook moeten de kozijnen aangepast worden zodat de ramen nog open kunnen. Dus met contra gewichten in de stijlen. Het werk is op de eerste etage. Graag offertes en/of vragen via de mail. Betreft ook het leveren van het dubbele glas.

Schuifraam vervaardigen en plaatsen

Schuifraam vervaardigen en plaatsen. Het vervangen van een schuifraam. Maten: breedte 103 cm, hoogte 144 cm, dikte 5 cm, hardhout, enkel glas, graag in de grondverf zetten. Touwen en gewichten zijn in tact -> het raam is gemakkelijk bereikbaar van beide zijden. In Dordrecht, prijsopgave graag inclusief plaatsing en BTW.

Schuiframen

In bestaande schuiframen die voorzien zijn van dubbel glas. Moeten sleuven in gefreesd worden, en de gewichten vervangen door veren. Gaat om 4 ramen.

Afhangen, verlengen/opdikkenen, recht ...

Afhangen, verlengen/opdikkenen, recht maken kromme oude paneeldeuren; herstel architraven, kastinterieur maken (lades), plaatsen plinten; zoldervloer gedeeltelijk vervangen en verlengen boven vide; gewichten schuiframen vervangen door veersysteem; isolatie buitendeuren en schuiframen etc.

In een monument aan een van de ...

In een monument aan een van de Amsterdamse grachten moeten de ramen opnieuw gesteld worden vanwege de verzakking van het huis. Nieuwe gewichten, touw, knoppen ets. Aan de achterkant moet in de onderkant van twee ramen rookglas komen. De ramen moeten ook gerenoveerd worden, stopverf etc. Kozijnen zijn in redelijke staat geen houtrot. Omdat het pand onder monumenten valt mogen de ramen niet vervangen worden! Verder moeten er twee stevige deuren gemaakt worden, die toegang geven tot het trappenhuis.