Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van een dakraam door een groter model? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van een dakraam door een groter model. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van een dakraam door een groter model

Velux dakraam vervangen

Graag zou ik mijn Velux dakraam willen laten vervangen. Ik ben niet in het bezit van een nieuw raam. Het betreft dubbel glas en het binnenste raam moet worden vervangen vanwege barsten. In het bijgevoegde document vindt u een foto m.b.t. welk type het betreft.

Dak/tuimelraam vervangen

Kunststof dakraam vervangen, gaarne prijzen van diverse merken. Binnenmaat 61 x 73,5 cm. Buitenmaat breed circa 70 of 75 cm lengte circa 82 of 84 cm. Gaarne exact laten opnemen door vakman. Handgreep beneden, dubbelglas waar geen condens opkomt. Inclusief afvoeren van oude materialen.

Dakraam vervangen

Momenteel is er een klein dakraam gemonteerd, deze wordt vervangen door een variant van Velux (FK06). Tevens willen wij de montagekosten voor het plaatsen van gootstukken, een waterkerend manchet en buiten zonwering (screens) voor dit dakraam gespecificeerd krijgen. De artikelen worden in de Gamma bouwmarkt in Nijverdal geleverd.

Dakraam vervangen

Graag offerte voor het vervangen en installeren van een dakraam. Heb binnen gemeten raam zelf is 1.26 x 1.31 meter (inclusief houtwerk). Het gaat om het vervangen, plaatsen en afvoeren van het oude raam. Kunt u als optie vermelden hoeveel het kost om het raam ook te leveren?

Velux UK08 dakraam vervangen

Graag wil ik een offerte voor het vervangen van een Velux UK08 dakraam. Dit raam is 134 x 140 cm. Het raam is al besteld. Plaatsing op de eerste verdieping. Vrij toegankelijk.

Zolderraampje vervangen

Klein zolderraampje, eruit gewaaid met de storm in januari, is afgebroken hierdoor. Moet vervangen worden door een nieuwe. Ik heb geen idee welke type erin moet, te veel keuze op de Praxis site. Zie foto voor type. Daarnaast wilden we graag een horretje ervoor hebben. Het dakraam is 40 x 48 cm, hiervoor is wellicht iets beters te verkrijgen.

Dakraam van 114 bij 118 vervangen

Er moet een dakraam vervangen worden met de afmetingen 114 x 118 cm. Dakraam en gootstuk zijn al in ons bezit. Optioneel is de bestaande (oude) dakraam afvoeren naderhand echter ligt dit aan de meerprijs. Kunt u dit apart vermelden?

Dakramen vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van 2 dakramen met een andere afmeting. Afmeting nieuwe dakraam is 114 x 118 cm en 55 x 40 cm. Helemaal aftimmeren. Het is een eengezinswoning. Eventueel met afvoeren van de oude dakramen, dit ligt aan de meerprijs.

Klein dakraam vervangen door een groter dakraam

Wij willen ons huidige zolderdakraampje van 55 x 65 cm laten vervangen door een iets groter Velux dakraam van 78 x 98 cm. Het dakraam en de gootstukken zullen wij zelf aanschaffen.

Dakraam vervangen

Ik wil graag mijn Velux dakraam laten vervangen voor een nieuw dakraam. Het gaat om een oud model GGL606 114 x 118 cm.

Partners

Partners van Casius