Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van een dakraam? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van een dakraam. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van een dakraam

Vervangen dakramen

Twee dakramen vervangen maat 134/140 en een dakraam maat 78/140 vervangen

Dakraam vervangen

Verzoek om een vrijblijvende offerte voor het vervangen van 2 Bazon dakramen type 115 / 150 (binnenmaat 144 x 107) en 115 / 115 (binnenmaat 107 x 107). Dakramen bevinden zich op de 1e en 2e verdieping op schuin dak. Dakraam type 115 / 150 op 1e verdieping graag voorzien van buitenzonwering, verduisterend rolgordijn en insectenhor (alles handbediend). Graag een offerte voor montage en levering en alleen voor montage. Graag kostenonderdelen uitsplitsen en verschillende type dakramen (Velux, Fakro e.d.) offreren.

Vervangen van een dakraam

Wij hebben een Veluxdakraam die we willen laten vervangen. Het gaat om een raam van 114 x 118 cm en dan vervangen voor een kunststof dakraam. We dachten aan een Luxtra comfort van dezelfde afmeting. We willen graag van jullie een offerte.

Dakraam vervangen

Mijn dakraampje (Ubbink) op zolderverdieping is aan vervanging toe plus netjes afwerken. Ik ben opzoek naar iets stevigers, er staat namelijk veel wind op. Het frame + het raam moet worden vervangen. Het heeft de grootte van 4 of 6 dakpannen in totaal. Het is een complete set met zwarte dakpannen. Graag advies wat handig is voor een nieuw dakraam.

Klein dakraam repareren of vervangen

Graag wil ik mijn Velux dakraam ggl-8 laten vervangen maar wil eerst weten wat dat kost. Offerte graag incl verduisterend gordijn

Dakraam vervangen door dakkapel

Ik wil het huidige dakraam vervangen door dakkapel met breedte van +/- 2 meter. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Dakraam vervangen

Wij willen graag Velux dakraam van 55x78 cm. Dubbel glas heeft de voorkeur. Het raam dat er nu zit is kleiner, een vierkante van ongeveer 40 x 40. Het gaat om een pannendak, wij zoeken een partij die kan leveren en plaatsen, dus ook het gat groter maken.

Bazon dakraam vervangen

Ik wil graag een dakraam vervangen in een schuin dak. Er zit nu een Bazon dakraam van 150,8 cm x 85 cm in en daar wil ik graag een Velux dakraam van 160 cm x 94 cm in hebben. Zouden jullie mij een offerte kunnen sturen hoe duur 1 raam vervangen is en hoe duur voor 2 ramen?

Klein dakraam vervangen schuin dak

Mijn dakraam is deels afgebroken en wil hem laten vervangen. De maat is ongeveer 50 bij 40 cm. Moet geopend kunnen worden en als het kan zonwerend. Eventueel inclusief horretje. Graag eerst een prijsindicatie.

Vervangen bestaand dakraam

Plaatsen van een al aangeschaft dakraam met de volgende afmeting 134 x 140 cm. (deze staat op dit moment nog compleet in doos in de berging). We hebben een dakraam momenteel, deze heeft dezelfde maat als het nieuwe dakraam. Ik dacht dat ik dit zelf kon plaatsen met mijn vader of buurman, maar dit blijkt lastiger dan gedacht door te grote. Graag vooraf eerst een prijsindicatie en als de prijs bevalt zou ik graag de volgende stap nemen.