Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen dakkapel en dakraam? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen dakkapel en dakraam. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen dakkapel en dakraam

Keralit plaatsen

- De gevelbekleding moet vervangen worden aan beide kanten van het huis. De breedte is 4 meter en de hoogte 3 meter in driehoekvorm, dus circa 11,5 m2 en de dakranden. - De boeiboorden van 2 x 7,5 meter (ca 30 cm breedt aanzicht en ca 50 cm onderzijde) - Zijkanten van het dakkapel met keralit.

Rotte steunbalk dakkapel vervangen

De steunbalk van mijn dakkapel is rot. Wie kan deze vervangen en wat gaat dat kosten.

Vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak

We zouden graag nieuwe ramen in onze nokverhoging willen plaatsen. Er zijn nu 5 ramen aanwezig, waarvan 3 draairamen. We zouden daar graag 3 of 4 kleinere ramen van willen maken i.v.m. de warmte en meer isolatie. Deze staat namelijk pal op het zuiden. De houten kozijnen graag vervangen voor kunststof kozijnen. Graag ook HR++ glas in de nieuwe ramen plaatsen. Tot slot horen we graag wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot extra isolatie. Het gaat om de achterkant van het huis, hier is ruimte om een stijger neer te zetten. Het dak is verder in goede staat en hoeft niet vervangen te worden.

Dakraam vervangen door dakkapel

Ik wil het huidige dakraam vervangen door dakkapel met breedte van +/- 2 meter. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Metalen kozijn zolder vervangen door houten kozijn

Ivm kou: metalen kozijn vervangen door houten kozijn. Graag 3 prijzen: 1. alleen kozijn vervangen door houten kozijn, zonder glas. 2. kozijn vervangen door houten kozijn incl HR++ glas. 3. evt andere opties? Datum wanneer oplevering. Kozijn is nu ca 1.50 m breed en 60 cm hoog. Oude dakkapel uit de jaren 50.

Houten kozijnen dakkapel vervangen

De houten kozijnen en ramen van onze dakkapel moeten worden vervangen. Het gaat om 4 kozijnen, en de nieuwe kozijnen moeten ook van hout zijn. Ik ontvang graag een offerte.

Draairaam vervangen. De ruit (dubbelglas) zelf is nog OK.

Het vervangen van een naar buiten draaiend raam waarvan het nieuw te plaatsen raam voorzien moet zijn van een eerste laag witte grondverf. De bestaande scharnieren kunnen hergebruikt worden. Het sluitwerk wordt door ondergetekende vervangen. De afmetingen van het raam zijn (LxBxD): 890x489x38 mm De ruit zelf (dubbelglas) is nog OK en dient in het nieuwe raam overgezet te worden. De afmetingen van het ruit zijn (LxBxD): 760x375x14 (mm) Toegankelijkheid is zowel binnen als buiten op de dakkapel staand, prima. Gaarne alleen via email reageren!

Verschillende buiten werkzaamheden: houten latjes dak vervangen, onderframe dakkapel vervangen

Onder de dakrand voor en achter moeten de houten latjes vervangen worden waar de dakpannen aan hangen. Gaat om ongeveer 10 m. Vervangen voor houten latjes. Hier moeten ongedierte roosters worden geplaatst. Daarnaast moet het onderframe (hout) van de dakkapel vervangen worden. Er is nu gelukkig nog geen lekkage. Gaat om max 2 m2. Vervangen voor eventueel hout, maar hier hebben wij graag advies over. Misschien een nieuw afdakje boven de voordeur. Deze is ongeveer 1 m2. Zit schuin boven de deur met dakpannen. Wij zouden een ander soort afdakje willen hebben.

Ramen van dakkapel vervangen

De 2 ramen in de dakkapel lekken bij zware regen en een hendel werk niet meer goed. De maten zijn 2 x 97 x 112 cm exclusief kozijnen. Kunt u zeggen wat het kost om ze te vervangen? Er staat een radiator onder, het schuine dak gedeelte is aan de binnenkant gestuukt en geverfd. We hebben houten kozijnen en dit willen we zo houden. Afvoeren laten we graag doen. Het is vrij lastig om een steiger te plaatsen, we zitten op 3 en 4 hoog. Er is een best brede dakgoot, daar kan overheen gelopen worden, maar jezelf zekeren is dan wel nodig vermoed ik. Na 21 maart willen we graag beginnen.

Kozijn dakkapel en kozijn binnendeur vervangen, en nieuw dakraam plaatsen

Onze dakkapel heeft een nieuw kozijn nodig, bij voorkeur kunststof, ook willen we graag een nieuw dakraam laten plaatsen en moet het kozijn van 1 van onze binnendeuren vervangen worden, bij voorkeur door 1 specialist

Partners

Partners van Casius