Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen boeidelen dakveren en dakgoot? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen boeidelen dakveren en dakgoot. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen boeidelen dakveren en dakgoot

Vervangen boeidelen, dakveren en dakgoot

Hallo, ik wil de boeidelen van onze dakgoot achter, eventueel voor, vervangen. Betreft tussenwoning, lengte ca. 5.5 meter. Ik overweeg dit zelf te doen, afhankelijk van de prijsopgaven. De dakgoot achter is verder goed. Het mag rechts richting afvoer iets beter aflopen. Nu blijft er een beetje water staan.

Boeidelen vervangen van hoekwoning

Tenminste 1 boeideel is aan vervanging toe daarnaast inspectie van de overige delen, ook ander houtwerk dient vervangen te worden (geen kozijnen)

Vervangen boeidelen aan garage

Ik wil een gedeelte van de boeidelen aan mijn garage laten vervangen door een specialist in verband met houtrot. De diktee van het hout is 20 mm, lengte rond 10 meter.

Trespa of kunststof boeidelen en panelen plaatsen

Wij willen onze bestaande gipsplaten aan de voorzijde van het huis vervangen door Trespa platen. Het zijn geen grote delen, per plaat ongeveer een oppervlakte van 70 x 250 cm. We ontvangen graag adressen van vakmannen in of rondom Almere (noorderplassen west) die deze klus voor ons uit kunnen voeren. Het gaat om in totaal 6 platen.

Terras en boeidelen vervangen en overkapping realiseren

We zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen met meerder klussen. Een is het terras (3.5 x 5 meter ) dat nu van kunststof is en vervangen moet worden. We willen hout, welk soort willen we graag advies over. Het hoeft niet het beste en het duurste, het moet ongeveer 15 jaar meegaan. Afvoeren doen we zelf. We willen daaroverheen een houten overkapping van ongeveer 5.1 x 3.7 meter. Het dak zal dan met bitumen of iets vergelijkbaars bekleed moeten worden. Misschien willen we dan wel een lichtkoepel of een lichtdoorlatend stuk. Daar willen we graag advies over. De boeidelen moeten ook vervangen worden. We hebben nu hout, dit willen we vervangen door trespa of kyralit. Het is ongeveer 2 x 5 meter. De boeidelen en de overkapping willen we in antraciet kleur.

Boeidelen en overstek vervangen of repareren

Onze dakgoot bekleding is aan vervanging toe. Het hout is goed, maar er beginnen ook al delen af te bladeren door een lekkage. Dit willen we graag vervangen door een onderhoudsvrije kunststof buiten en onderkant circa 5 meter.

Keralit monteren op verschillende delen

- Schuur: heeft overstek boeidelen, zit oud type plastic delen op, moet vervangen door nieuw keralit. Op een hoekdeel tevens een stuk onderliggend rot hout vervangen. - Huisdak: heeft aan zijkant overstek boeidelen, zit oud type plastic delen op, moet vervangen door nieuw keralit. Waarschijnlijk op een hoek een stuk onderliggend houtdeel vervangen. Tevens bovenzijde boeideel voorzien van zink. Liefst combineren met gepand voegwerk van zijgevel zodat steiger beide kan dienen. - Dakkapel: is momenteel nog van hout, moet geheel worden 'ingepakt' met keralit (inclusief overstek boeidelen) . Betreft relatief hoog model dakkapel. - We hebben kleurnummer al wel besloten,. maar moet verder qua materiaal (liefst zsm) worden ingemeten en besteld. Planning daadwerkelijke montage in overleg.

Houten boeidelen en dakkapelzijden door keralit vervangen

Ik wil graag van een bungalow-achtige uitbouw de boeidelen door keralit laten vervangen (circa 22 meter foto 1, loopt net iets naar achteren (links) door, toegankelijk via het dak). Op een ander deel van het huis staat een dakkapel, waarvan de boeidelen en de zijkanten vervangen moeten worden (foto 2, toegankelijk via het platte dak). Tot slot wil ik de schuine planken in de nok van het huis (de driehoek) laten vervangen (foto 3).

Boeidelen vervangen

Ik ben op zoek naar een timmerman die mijn boeidelen, met lengte circa 12 meter, kan vervangen. Vrijstaand huis dus goed toegankelijk voor een steiger.

Boeidelen bij een pand vervangen

Ik zoek een timmerman die de boeidelen en houten oversteek aan de voorkant van het pand kan renoveren/vervangen. Daarnaast moeten er ook boeidelen op 2 verdiepingen aan de achterkant gerenoveerd/vervangen worden. Het betreft een pand in met 4 woonlagen.

Partners

Partners van Casius