Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van binnendeuren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van binnendeuren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van binnendeuren

3 (opdek) deuren + kozijnen vervangen door stompe deuren

Ik zou graag 3 binnendeuren + kozijnen willen laten vervangen. Het zijn nu opdek deuren met stalen kozijnen, deze moeten worden vervangen door een houten kozijn met stompe deuren. Afvoeren van de oude deuren doen we zelf.

Negen binnendeuren vervangen

Geheel ontzorgen bij het vervangen van 9 binnendeuren. Deurbeslag is al aanwezig. In de bijlage is een foto van de voorkeur deur. Vakman levert en hangt de deuren in.

Acht binnendeuren vervangen

Mijn broer wil zijn 8 binnen deuren laten vervangen en inhangen. Bij voorkeur eenvoudige gladde afgelakte deuren.

Vervanging binnendeuren

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen, afvoeren en het vervangen van 8 binnen opdekdeuren, bijv. skantrae nano Skl 921, waarvan 2 x wc en 1x badkamer. Daarnaast aparte deur voor bijkeuken, bijv aluminium incl. kozijn bruynzeel + zwart beslag.

Dorpels binnendeur plaatsen en/of vervangen

Omdat wij een gietvloer krijgen zijn er 3 dorpels van binnendeuren in huis die verhoogd moeten worden (of vernieuwd) en 2 dorpels die er nu nog niet zijn, die geplaatst moeten worden. Ook moet onze voordeur ingekort worden.

6 opdek binnendeuren vervangen

Ik wil 6 opdekdeuren van mdf laten vervangen: 2 deuren met een vrij/bezet slot, 2 deuren zonder slot, and 2 deuren met een slot met sleutel. Ik heb al de deuren en de deurbeslag gekocht. Afvoeren van oude deuren is niet nodig.

11 Binnendeuren vervangen

Ik wil in een bungalow 11 binnendeuren laten vervangen. Kunt u mij een aantal keuzes met prijs voorleggen inclusief montage

3 binnendeuren met kozijnen vervangen

Wij willen graag 3 binnendeuren inclusief kozijnen vervangen. Ik heb de deuren en kozijnen nog niet besteld maar het gaat om de volgende typen: - 2 deuren Austria Freeslijndeur Stomp HF01 Breed 93 Hoog 231,5 - 1 deur Austria Freeslijndeur Stomp HF01 Breed 93 hoog 211 - Kozijnen: 3x Austria Basic kozijn ZB100. (Of ZB70 afhankelijk van de dikte van de muur) Oude kozijnen verwijderen en nieuwe plaatsen, deuren afhangen en voorzien van met beslag. Het schilderen doen we zelf.

Vervangen twee binnendeuren

Wij willen in ons huis graag 2 stompe binnendeuren vervangen door deuren met glas zodat we meer licht in de gang krijgen. We hebben de nieuwe deuren al binnen (model Chelsea, van Praxis), maar niet de juiste tools om deze te installeren. Hieronder de details: - metalen deurkozijnen met 2 scharnieren - linkse en rechtse stompe deur - moeten iets ingekort/bijgeschaafd worden in de breedte - scharnier infrezen - overzetten beslag -in overleg met of zonder schilderwerk (nieuwe deuren zitten alleen in grondverf)

Vervangen van zeven binnendeuren

Er zijn 6 houten kozijnen met een bovenraampje en er is een kozijn zonder bovenraampje. Alle deuren zijn opdekdeuren. 5 deuren zijn 93,5 cm. breed 1 deur is 95 cm. breed 1 deur is 85 cm. breed De hoogte is plm. 2.09 m.

Partners

Partners van Casius