Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verscheidene kasten maken kledingkast in punt wijnopbergkast opklapbed in kledingkast en wandkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verscheidene kasten maken kledingkast in punt wijnopbergkast opklapbed in kledingkast en wandkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verscheidene kasten maken kledingkast in punt wijnopbergkast opklapbed in kledingkast en wandkast

Verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast

Graag laat ik meerdere kasten maken: 1. Wandkast woonkamer: Aan een wand waar nu nog niks is wil ik een wandkast laten maken met deuren, kastjes en open gaten, hier komt ook de tv in. Deze zal ongeveer 4 m lang zijn, plafond hoogte is ongeveer 2.60 bij 2.70 m. 2. Trapberging afwerking incl wijnopslag: we willen de vloer mooi laten afwerken met een mooie vloer erin en een kast met vakken waar de wijn in kan, deze zal denk ik iets meer dan 2 m hoog zijn bij maximaal 1,5 m breed. Het hoeft heet klimaatkast te zijn. 3. Kledingkast schuinen nok: op de 2de verdieping hebben wij een zadeldak en wij kunnen geen kast vinden die onder het schuine dak past. De kleding kast laten wij graag op maat maken. De vloer zal ongeveer 4 m zijn en het dak loopt schuin tot in een punt van maximaal 2 m. 4. Kledingkast incl wegvouw bed: ik weet niet of u dit kunt maken, maar als dat wel zo is zou ik graag een wegvouwbed laten maken in een kledingkast. Het moet een twijfelaarsbed worden, die dus opgeklapt kan worden. Ik denk dat de kamer 2,5 m lang is, de hoogte is ongeveer 2,5 m. De klus zal gespreid worden uitgevoerd.