Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verplaatsen kamerdeur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verplaatsen kamerdeur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verplaatsen kamerdeur

Verplaatsen kamerdeur

Ik wil graag de toegangsdeur met kozijn van de gang naar de kamer ongeveer 1 meter laten verplaatsen. Vervolgens wil ik de wand laten afwerken. Het gaat om een houten kozijn van normale afmeting.

We willen de kamerdeur verplaatsen in de ...

We willen de kamerdeur verplaatsen in de gang richting buitendeur. Hierdoor zal de binnentrap als het ware in de kamer komen. Het bestaande kozijn en binnendeur gebruiken en misschien de deur vervangen doorgedeeltelijk glas.

Het verplaatsen van de kamerdeur.

Het verplaatsen van de kamerdeur.