Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verlaagd plafond op zolder maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verlaagd plafond op zolder maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verlaagd plafond op zolder maken

Verlagen plafond

Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht dat medio de zomer/najaar 2018 zal worden opgeleverd. We willen op de begane grond graag een verlaagd plafond. We twijfelen nog over de wijze waarop het plafond verlaagd wordt in verband met de kosten. We willen dan ook graag weten wat de mogelijkheden zijn en de bijkomende kosten. Het gaat zoals gezegd om een nieuwbouw woning, dus helemaal leeg, met een oppervlakte van 68 m2. We horen graag van u, alvast bedankt.

Koof in de keuken laten maken

In ons nieuwbouwhuis willen we graag een koof maken. Het ontwerp hiervoor incl. Maatvoering is door de keukenleverancier gemaakt. Het gaat om het neerzetten van 2 muurtjes (houten staanders+giplsplaten of gipsblokken) en aan de bovenkant een verlaagd stuk met inbouwspotjes (spotjes leveren we zelf). De koof is 355 CM breed, 260 CM hoog en 60-65CM diep. Aan de bovenzijde is 33 CM hoog. Zie bijgevoegde tekening ter verduidelijking. Koof laten we stucen door de aannemers die ons plafond stuct dus dit hoeft niet te gebeuren.

Verlaagd plafond met spotjes maken

Oppervlakte beneden +/- 50m2 met spotjes

Verlaagd plafond op zolder maken

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een verlaagd plafond op de zolderverdieping op een hoogte van 2,60 meter. De afmetingen van het plafond zijn dan 5,10 meter bij 1,70 meter. Separaat wil ik graag weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van spots.

Verlaagd plafond maken in de badkamer

Graag zou ik een prijsindicatie willen ontvangen voor het volgende. Voor ons nieuwbouw huis willen wij na oplevering van de badkamer een verlaagd plafond creëren ten behoeve van spotverlichting. De hoogte van de muren is 270 cm en de oppervlakte van het totale plafond in de badkamer is: 250 cm breed x 362 cm lang. Ik ga uit van plaatsen van circa 4 led spots. Alvast dank voor uw reactie.

Verlaagd plafond maken in bestaande woning voor keuken

Voor mijn keuken in een bestaande woning met een plafond hoogte van 2.65 meter ben ik op zoek naar een timmerman die een verlaagd plafond kan maken volgens bijgaande tekening. Hierin komt een inbouw-afzuigkap en we willen er verlichting / inbouwspots in bouwen. Ik zou graag een all in prijs willen weten voor het realiseren van een verlaagd plafond plus tijdsplanning.

Verlaagd plafond van MDF maken

Onze keuken moet een verlaagd plafond krijgen van MDF vanwege de bekabeling. De verlaging moet 13 cm zijn en verstek gezaagde kanten / hoeken hebben. Het betreft een breedte van 4,20 en een diepte van 2,40 cm afwerking doe ik zelf het is meer de constructie die ik niet kan maken (rugpatient). Graag hoor ik of u een offerte wilt uitbrengen.

Verlaagd plafond maken in nieuwbouw

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en zijn benieuwd naar de kosten van het verlagen van het plafond. Dit heeft betrekking op de woonkamer en keuken. Graag ontvang ik een prijs per email inclusief materialen en afwerking. De woonkamer betreft 25 m2, de keuken rond de 15 m2.

Voorzetwand en verlaagd plafond plaatsen

Ik wil graag een tweetal klussen in een nieuwbouwwoning uit laten voeren. 1. Voorzetwand t.b.v. een schuifdeur, 2.90 meter hoog en 1.60 meter breed; 2. Verlaagd plafond met spots, 1.60 meter breed en 3.50 meter lang. Graag een offerte inclusief montage en materiaal.

Verlaagd plafond in toilet maken met spotjes

In onze nieuwbouwwoning is de toiletruimte helemaal klaar, maar we willen er nog graag een verlaagd plafond in met spotjes. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte.

Partners

Partners van Casius