Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verlaagd plafond met spotjes maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verlaagd plafond met spotjes maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verlaagd plafond met spotjes maken

Verlaagd keukenplafond laten maken

Een verlaagde plafond, L 273 bij B 30 bij H 15 met 3 spotjes erin. Wit afgewerkt en tegen het rolgordijn. Het gaat om een nieuwbouwwoning.

Verlaagd plafond met spotjes boven keukeneiland

Appartement nieuw in Almere Poort, volgende week krijgen we de sleutel. Boven het kookeiland 280*95 moet een verlaagd plafond komen van 15 cm hoog. Het materiaal is gipsplaat met hout. Spotjes en afwerking doet de spackspuiter, die komt op 18 december en dan moet het plafond klaar zijn.

Verlaagd plafond maken in de keuken

Wij hebben sinds 1 december de sleutel van de hoekwoning die we hebben gekocht. We willen daar in de keuken een verlaagd plafond laten maken van ongeveer 14 m². Het moet maximaal 8 cm worden verlaagd. In het plafond moeten 6 gaten worden gemaakt voor inbouwspots. Het plafond moet schuin worden afgewerkt van muur tot muur. Er staan foto's van de woning op Funda, maar het staat u vrij om even langs te komen. We ontvangen graag uw offerte.

Verlaagde plafond en kastplanken monteren

In onze woning zijn een aantal werkzaamheden die wij graag laten uitvoeren: - In de woonkamer van 5 bij 7 meter willen wij een verlaagd plafond laten maken, inclusief spotjes en LED verlichting; - Tegen de wand willen wij een tv meubel met daaronder een elektrische openhaard laten inbouwen. Het meubel zal 2,50 meter hoog en 2,50 meter breed moeten worden; -Op zolder hebben wij een inloopkast gemaakt van 4 meter breed, 2 meter diep en 2 meter hoog. Echter dient het interieur van de kast nog gerealiseerd te worden.

Verlaagd plafond plaatsen

Graag vraag ik alvast een offerte op voor het plaatsen van inbouwspots inclusief een verlaagd plafond in een particuliere nieuwbouwwoning in Haarlem dat in het tweede kwartaal van 2018 wordt opgeleverd. De woning is 107 m2. Alvast bedankt.

Verlaagd plafond boven kookeiland

Het betreft het maken van een verlaagd plafond boven het kookeiland, 290 × 95 cm, ten behoeve van afzuigunit en verlichting.

Kasten monteren en erboven aftimmeren

Wij willen 2 Ikea kasten laten monteren: 1 van 4 meter lang en 2,36 meter hoog. En 1 van 3 meter lang en 2,36 meter hoog. Hoogte van het plafond is 2.55 meter. De vrije ruimte dient strak opgevuld te worden in dezelfde kleur als de deuren van de kasten. De 3 meter kast komt 6-8 cm los van de muur in verband met een een schuifdeur die erachter moet verdwijnen. Deze kast dient toch zeer stabiel en volledig onzichtbaar aan achtermuur en (eventueel) plafond bevestigd te worden. Mocht u zeggen dat kastdeuren maken een betere oplossing is dan sta ik daarvoor open. Het plafond is verlaagd met een houten profiel en met stucwerk dus heeft weinig draagvermogen.

Verlaagd plafond plaatsen

Ik zou graag het plafond in mijn woonkamer laten isoleren (geluid). Daarvoor verlagen? Het huidige plafond is van lange gipsplaten over de gehele breedte van de kamer. Afmeting circa 20 m2.

Kasten maken en planken bevestigen

Ik wil graag een aantal kasten en opbergplanken laten plaatsen. In de bijkeuken wil ik 3 schuifdeuren van een Storemax kast laten aanbrengen met planken erachter, deze deuren moeten nog besteld worden. Op de slaapkamer een kast ombouwen naar een inloopkast, er komt ook een Storemax kastdeel (circa 145 cm breed) bestaand uit legplanken en lades, twee losse gaderobestangen en nog een losse plank. Tevens moet een verlaagd plafond/vliering worden verwijderd in de kastruimte. Op de zolder wil ik 3 a 4 wandplanken plus strips laten monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Verlaagd plafond met inbouwspots maken

Ik wil graag een verlaagd plafond in mijn woonkamer/keuken van gipsplaten zodat het gestuukt kan worden met inbouwspots. Het gaat hier om 54 vierkantenmeter.

Partners

Partners van Casius